Pokoj splněných přání - díl 1.

5. 10. 2020 · 7 050 zhliadnutí lapareja

Již delší dobu jsem si přála vyzkoušet roli subinky. Nijak extrémní, ale něco víc, než jen spoutání, naplácání a povození na vodítku po bytě. Jelikož jsem v civilu dominantnější a nerada poslouchám něčí nařízení a příkazy, zajímalo mě, jestli a jak zvládnu takovouto podřízenou roli na erotickém hřišti. Když tedy přišel přítel s tím, že našel a zarezervoval BDSM pokoj v hodinovém hotelu, honosně nazývaném privátní wellness, okamžitě mi zvlhla štěrbina a nemohla jsem se dočkat. Navíc mě prý čeká překvapení, které určitě nečekám.

V den D jsem přišla domů z práce a našla na posteli ležet krabičku s Venušinými kuličkami a vzkazem: „Vem si je na cestu, obleč se do krátkých šatů a neber si ŽÁDNÉ spodní prádlo.“ Naostro v šatech a ještě s něčím v pičce jsem v MHD nikdy nejela. Dost mě ta představa vzrušila, a to tak moc, že kuličky dovnitř zajely jako po másle a já byla docela ráda, že na sobě nesmím mít kalhotky. Než bych dorazila na místo určení, byly by úplně promáčené. Při zasouvání kuliček do kundičky jsem několikrát zavadila o poštěváček a měla sto chutí se na místě udělat. NESMÍŠ, proběhlo mi hlavou, a já se udržela, i když to bylo velmi těžké.

Vyrazila jsem na metro. Foukal vítr a já se s příjemným mrazením v podbřišku bála, že se mi zvednou šaty a vykoukne nejen můj obnažený zadeček, ale hlavně šňůrka od hračky, která ve mně s každým krokem nádherně rezonovala. Bradavky jsem měla ztvrdlé nejen chladem v metru celou cestu. Na kozy mi nestydatě civělo snad tucet chlapů, možná i díky domnělé anonymitě roušek. Alespoň nebylo vidět, jak se pod ní červenám. Jo pánové, kdybyste věděli, co (ne)mám dole, to byste teprve čuměli.

Dorazila jsem na místo. Ošuntělý barák s kebabárnou v suterénu a podivně vyhlížejícím průchodem někam dozadu domu. Po chvilce se objevil přítel, chtěla jsem se s ním normálně přivítat pusou a objetím, ale zarazil mě a spěšně zatáhl do onoho průchodu. „Už odteď jsi moje poslušná čubička. Žádné líbání ani dotyky, dokud ti je sám nepovolím. Je to jasné?“ O Bože, nejradši bych se nechala ošukat hned teď a tady. „Ano….Pane.“ „Hodná, teď si ještě zkontroluju, zda jsi splnila první příkaz“ a zajel mi rukou mezi nohy. Pousmál se, když zjistil, že opravdu nemám kalhotky a jemně zatahal za visící šňůrku, až jsem zakňourala. Druhou rukou mi drtil trčící bradavku. „Moc hodná.“ Sklonil se a začal prohrabávat batoh. Přikázal mi se otočit čelem ke zdi a zvednout si vlasy. Najednou jsem měla na krku obojek a k němu připnuté vodítko. Takhle, že mám jít přes recepci? Snažila jsem se protestovat, ale marně. Zvrátil mi hlavu dozadu, bolestivě kousnul do ucha a pološeptem zopakoval, že ho mám poslouchat a neodmlouvat. Takto si mě odvedl ke dveřím, které se s bzučením otevřely a my vešli do prostoru recepce. Za ní byla zhruba 60 letá bodrá dáma a já se tak strašně styděla. Oči jsem měla sama od sebe zabodnuté do země. Naštěstí byla paní profesionální, nehla ani brvou, rychle nás odbavila a já po trhnutí za vodítko odcupitala za mým Pánem do příslušného pokoje.

V pokoji stála veliká kovová postel s úchyty nejen na čele a v nohách, ale i na horní části konstrukce, které přímo vyzývaly k zavěšení. Nad postelí bylo obrovské zrcadlo. Dále se zde nacházela černá kožená BDSM lavice s lehátkem a dvěma stranicemi a uzamykatelná klec s horním otvorem pro hlavu. Místnost byla osvětlena pouze červeným podsvícením a z reproduktorů se linula svůdná sexy hudba, která mi způsobovala husí kůži.

„Postav se před postel, svlíkni si šaty a obleč si tohle“ přikázal mi hned poté, co se za námi zaklaply dveře. V ruce jsem držela změť černého prádla, z níž se po rozpletení vyklubala černá podprsenka podpírající pouze prsa, takže vlastně jen kostice, ladící tanga, podvazkový pás a punčochy. Zatímco jsem se převlékala, on vyskládal na postel vše, co sebou přinesl. Všimla jsem si několika druhů vibrátorů, dild, pout, lana, roubíku, důtek a rákosky. Z domova jsem znala pouze pár kousků, zbytek tedy musel dokoupit, což mě hodně překvapilo, pač veškeré hračky jsem až dosud kupovala já. „Ještě boty,“ dodal a hodil přede mě černé boty na vysoké platformě a podpatku. Poslušně jsem se obula a stála tiše u postele. Přistoupil ke mně, pomalu mě obcházel a prohlížel, sem tam zmáčknul zadek nebo prso a přitom mi sděloval další pravidla. „Nebudeš skoro vůbec mluvit. Pokud budeš chtít něco říct, nejdřív se zeptáš svého Pána, zda můžeš mít slovo, a jen pokud ti to dovolím, budeš smět promluvit. Sama od sebe můžeš použít pouze nouzové slovo, na němž jsme se domluvili, ale to snad nebude potřeba. Všechno jsem připravil tak, jak sis několikrát přála…“ Tu poslední větu jsem úplně nepochopila, ale což. Ta nevědomost, co mě čeká, mě neskutečně rajcovala. „Budeš mě oslovovat zásadně pouze Pane a uděláš vše, co ti přikážu, pokud to nebude za tvými hranicemi.“ Ať už přestane kecat, prosím! Pomyslela jsem si. „Ano, Pane!“. „Výborně. Moc ti to sluší v tomhle kurvičkovském prádle“ a plácnul mě přes zadek tak silně, až jsem vykřikla.

„Lehni si na lavici břichem dolů, hlavu na stranu a ruce pod ní.“ Udělala jsem, jak řekl. Sepnul mi pod lavicí ruce pouty a klečící roztažené nohy přivázal k postranicím. Kromě hlavy jsem se nemohla téměř vůbec hnout. Cítila jsem vzrušení po celém těle a mezi nohama mi neskutečně tepalo. Vzal si rákosku a přejížděl mi s ní pomalu od chodidel, přes lýtka, stehna, zadek, kundičku, až na záda a občas mě šlehnul. Obzvláště rány přes zadek a kundičku byly výživné, protože rozechvívaly stále přítomné Venušiny kuličky ve mně. Po chvíli prohlásil, že zkontroluje, zda se mi to líbí stejně jako jemu, odhrnul tanga na stranu a prudce ze mě kuličky vytrhnul. Cítila jsem, jak spolu s nimi vytéká i šťáva z mojí notně vydrážděné dírky a stéká mi po stehnech. „To je moje hodná čubka, dostaneš něco za odměnu“ a v tu chvíli jsem měla v puse mou šťávou notně obalené kuličky. „Saj a celé je očisti!“ Držel je v ruce a já vší silou sála a lízala kuličky v mé puse a ochutnávala tak sama sebe. V nose jsem cítila vůni svojí kundy a skoro litovala, že se nemůžu sama vylízat. „To by stačilo“ prohlásil po chvilce, odhodil kuličky stranou, vzal něco z nočního stolku a vrátil se ke mně.

Najednou jsem na stehnech a hýždích ucítila jemný silikon jedné z hraček, které sebou přinesl. Hladil mě s ní po prdelce, přejížděl přes pysky, poštěváček a okolo dírky, rozmazával můj kundí mok všude kolem a nakonec zajel až na doraz dovnitř pičky. Pustil vibrace a nagelovaným prstem mi začal dráždit úzký análek. Postupně zvýšil vibrace až na nejvyšší stupeň a šukal mi vibrátorem kundu a již dvěma prsty zadek. Začala jsem se svíjet v počínajícím orgasmu, což Pán zaznamenal, ztlumil vibrace a pro mě velmi překvapivě mi zasunul do zadečku menší anální vibrátor, který také zapnul na nižší stupeň. „Ještě se nesmíš udělat, čubičko, ale chci tě udržet v provozní teplotě“. Plesk, další plácnutí přes zadek, které jen umocnilo vibrace v mém těle. Přijdu si spíš přehřátá, než zahřátá.

Před mýma očima se objevilo jeho trčící péro s lesknoucí se kapkou na žaludu. Myslela jsem, že mi ho hned strčí do pusy, ale nejdřív mě s ním několikrát udeřil přes obličej. „Teď mi ho budeš pořádně kouřit a během toho z tebe nesmí vypadnout žádná z hraček. Pokud se tak stane, potrestám tě. Je ti to jasné?“ „Ano, Pane!“ a šup, narval mi ho hned celého až do krku. Nečekala jsem to tak brutálně, instinktivně jsem se zatnula a zakuckala a anální kolíček ze mě vylítl rychlostí blesku. „Ale to je nepříjemné,“ odvětil, na mžik se vzdálil a švih, štíp a hoří mi zadek. To samé přes chodidla. Vrátil vibrátor tam kam patří a už byl zase u mé hlavy. „Musíš se víc snažit, jinak tě neodměním a budeš jen trestaná.“ Tentokrát ho vsunul do mých úst pomaleji a postupně se posouval až do krku. Až když se ujistil, že jsem s tím jakž takž v pohodě, začal přirážet. Jeho koule pleskaly o mou bradu a mě tekly slzy. Soustředila jsem se ale hlavně na to, abych ve všech dírkách vše udržela a nic nepřišlo nazmar. Cítila jsem, jak z jeho penisu vytéká čím dál víc kapek touhy a chystala se na výstřik do krku. Pán však měl jiné plány. Vyjel z mé pusy, pochválil mě a na oči dal škrabošku. „Myslím, že je čas na tvou odměnu.“

Zesílil hudbu, takže jsem neslyšela jeho tiché kroky, a po chvíli klaply dveře. Odešel? Byla jsem zmatená. Možná nám objednal nějaké občerstvení a vyzvedával ho. Připadalo mi, že se nic neděje celou věčnost. Až jsem ho znova uslyšela. „Tak, ty moje čubičko. Protože jsi zatím moc hodná, je čas na tvou první odměnu. Máš tu ale ještě nějakou nedodělanou práci, tak to spojíme.“ Cože? Opět zvýšil intenzitu vibrací obou vibrátorů a projížděl mi jimi najednou obě dírky. Už jsem se vážně chtěla a potřebovala udělat, v kundičce i celém podbřišku jsem začala cítit nastupující stahy a hlasitě jsem sténala, abych aspoň trochu uvolnila to napětí. V tom ze mě vyndal vaginální vibrátor a přestal hýbat i tím análním. Dělá si ze mě srandu? Tohle, že je ta odměna? Nechá mě tu na pokraji orgasmu celou rozpálenou? Nesměla jsem ale nic říkat, tak jsem tiše trpěla a oddychovala stále ležící na lavici. Ucítila jsem jeho penis na tváři.

„Takže nejdřív ta nedodělaná práce. Otevři pusu“ a opět jsem ho polkla. Tentokrát se s mou pusou víc mazlil a byl něžnější, hladil mi u toho vlasy. „Řekni mi, kurvičko, co jsi vždycky chtěla mít a nikdy to neměla?“ Na chvíli ho vyndal ven, abych mohla mluvit. „Já nevím, Pane, co přesně myslíš.“ „Ale víš, jen se nestyď a řekni to nahlas. Řekni, že jsi v sobě vždycky chtěla mít dvě péra naráz a být tak skutečnou kurvičkou.“ To je pravda. Už několik let toužím po tom být rozmazlována a zároveň použita dvěma samci najednou. Před nějakou dobou jsem to nadnesla jakožto sexuální fantazii, ale dál jsme to moc neprobírali. „Ano, Pane. Chci být děvkou pro dvě péra najednou.“ Jakmile jsem to vyslovila, zajel mi opět svým tvrdým ptákem snad až do žaludku a chvíli na to mě ruce chytily pevně za boky a kundičku mi až po okraj zaplnil druhý penis. Kdybych neměla plnou pusu, vykřikla bych tak, že by to slyšeli až na druhé straně města. Tohle jsem tedy vážně nečekala...

Nick
Región
SwingersLover SwingersLover
Czech Republic Hlavní město Praha
TantraRelaxCZ TantraRelaxCZ
Czech Republic Jihomoravský kraj
hon_za_sen hon_za_sen
Czech Republic Jihočeský kraj
slimjim1 slimjim1
Czech Republic Plzeňský kraj
Fajnholka01 Fajnholka01
Czech Republic Hlavní město Praha
Joy29 Joy29
Czech Republic
DgeorgeD DgeorgeD
Czech Republic
DeepT DeepT
Czech Republic
Sir_Tom Sir_Tom
Czech Republic
HonzikHonzikHonz HonzikHonzikHonz
Czech Republic Středočeský kraj
Chally93 Chally93
Czech Republic Hlavní město Praha
Zoe-ereb Zoe-ereb
Czech Republic Olomoucký kraj
Tan73man Tan73man
Czech Republic Královéhradecký kraj
Chorche991 Chorche991
Czech Republic Karlovarský kraj
Kikus701 Kikus701
Slovakia Trenčiansky kraj
PAVOL-I PAVOL-I
Czech Republic Plzeňský kraj
Sotty Sotty
Czech Republic
fimann fimann
Czech Republic Hlavní město Praha
Donna43 Donna43
Slovakia Bratislavský kraj
Remond Remond
Czech Republic Pardubický kraj
Muzprovas Muzprovas
Czech Republic Zlínský kraj
milsu milsu
Czech Republic Hlavní město Praha
Bekatari Bekatari
Czech Republic Liberecký kraj
ohon1234 ohon1234
Czech Republic
Sottodonna Sottodonna
Czech Republic
88Marty 88Marty
Czech Republic Hlavní město Praha
zOstravska_85 zOstravska_85
Czech Republic Moravskoslezský kraj
KAL1 KAL1
Slovakia Trnavský kraj
ajaapeta ajaapeta
Czech Republic Královéhradecký kraj
Jenholka Jenholka
Czech Republic Jihočeský kraj
lets_do_it lets_do_it
Slovakia Žilinský kraj
Mysha Mysha
Czech Republic Jihomoravský kraj
1milan11 1milan11
Czech Republic Olomoucký kraj
2878 2878
Czech Republic Moravskoslezský kraj
kyticka69 kyticka69
Czech Republic
tool tool
Slovakia
Kluk361 Kluk361
Czech Republic Ústecký kraj
stribrnaci stribrnaci
Czech Republic Hlavní město Praha
MP4846 MP4846
Czech Republic Středočeský kraj
Ulysees Ulysees
Czech Republic
vyhody vyhody
Czech Republic
bazinga bazinga
Czech Republic
jezerka jezerka
Czech Republic
-Len-ja- -Len-ja-
Slovakia
MilenkaSM MilenkaSM
Czech Republic Ústecký kraj
_Casual_ _Casual_
Czech Republic
simak44 simak44
Czech Republic Ústecký kraj
serena2 serena2
Slovakia
ruzova_ ruzova_
Czech Republic Jihomoravský kraj
jjj3 jjj3
Czech Republic Vysočina
ivjar ivjar
Czech Republic Hlavní město Praha
mecouple mecouple
Slovakia
Joshua33 Joshua33
Czech Republic Středočeský kraj
grandson grandson
Czech Republic
franti-see franti-see
Czech Republic Liberecký kraj
Zdenek08 Zdenek08
Czech Republic Vysočina