Pomoc kamarádovi, která se nakonec všem

26. 3. 2021 · 13 691 zhliadnutí Anonym2015

Před několika lety u nás byl na návštěvě kamarád. Trochu jsme pokecali a popili. Před jedenáctou jsme se postupně všichni osprchovali. Já a manželka jsme šli do ložnice a kamarád do obýváku na gauč. Věděli jsme, že kamarád už dlouho nemá přítelkyni a že nemá ani příležitostný sex.

V ložnici jsme na to hned skočili, líbali jsme se a uż asi za minutu šukali. Za chvíli manželka říká, že je jí líto kamaráda, jak je tam sám a že by mu chtěla pomoct.

Tak jsem jí řekl ať ho teda přivede, když mu teda chce pomoct. Mám ale podnínky: žádná vášnivá líbačka, žádné ocumlávání tvých bradavek a nejlépe ať ti vůbec nesahá na prsa.

K mému překvapení se zvedla oblékla a odešla. Chvíli si v obýváku něco povídali a pak ho za ruku přivedla do ložnice. Bylo vidět, že se oba stydí. Manželka ale stud rychle překonala. Sedla si na postel a přetáhla si horní díl pyžama přes hlavu. Prohnula se a ukázala kamarádovi prsa. Bylo vidět, že se mu velmi líbí. Pak si ho přitáhla blíž k sobě, stáhla mu spodní díl pyžama, vzala jeho povadlý pyj do ruky, stáhla mu předkožku a začala olizovat žalud. Kamarád v tu chvíli také zapomněl na stud a jeho penis se za několik vteřin postavil. Chvíli ho kouřila a pak mu sundala i horní díl pyžama. Pak rychle svlékla i své pyžamo. No, ta se nezdá, když jí o něco jde, říkal jsem si.

Já jsem je pozoroval v pololeže opřený o čelo postele. Svlékl jsem si pyžamo a hodil ho na zem. Pak si manželka lehla a opřela se zády o můj hrudník. Roztáhla nohy a čekala. Já jsem vzal do roukou její krásná macatá stehna a ještě o něco více roztáhl její nohy a trochu je přitáhl k sobě. Kamarád se nenechal pobízet, hned byl v ní a tvrdě přirážel.

Manželka se snažila dělat, že jí to extra nebere, ale za chviličku už vzdychala o 106. Chvílemi mě honila, chvílemi na mě zapomínala a tak jsem si lehce honil sám. Jen lehce, protože jsem byl za chvíli velmi nadržený a nechtěl jsem se udělat. Bylo velmi vzrušující, jak se na mě manželka díky kamarádovo přírazům pohybuje. Občas jsme se vášnivě políbili. Má ráda líbání při sexu a chybělo jí, že jí nikdo nelíbá. Střídavě jsem jí dráždil bradavky a poštěváček (kamarád se vždy napřímil, aby mi udělal místo) a masíroval jí prsa. Byla z toho všeho úplně mimo, hlasitě sténala a říkala, že je to neskutečně krásné a že by to chtěla celou noc.

Ptal jsem se kamaráda, jaké to je. Říkal, že jí má nádherně vlhkou až mokrou. Velikost tak akorát, ani moc úzká ani moc volná. Takovou prý snad ještě nešukal a kdyby takovou měl doma, tak by jí klátil každý den několikrát. Věděl jsem, že přehání, ale dělalo mi to dobře.

Určitě se mu to ale líbilo, protože i když byla hodně vlhká, tak za chvíli hlasitě hekal a bylo vidět, že už bude. S hlasitým výkřikem se udělal. Podlomili se mu ruce a spadl manželce na prsa. Chvíli zhluboka dýchal, pak se zase vzepřel na rukou, dal mojí lásce gratulační polibek a lehl si na záda vedle ní.

Hned jsem ze sebe sundal svou ženu a přesunul se na místo, kde byl před chvílí kamarád. Klouzalo to v ní jako na curlingové dráze. Byl jsem už hodně rozrajcovaný, takže jsem byl za chvíli na vrcholu a s hlasitým výkřikem jsem jí vystříkal. Byl to jeden z mých nejsilnějších orgasmů, ne-li úplně nejsilnější.

Ráno mě probudily zvuky z kuchyně. Manželka ležela na jídelním stole a kamarád do ní bušil. Říkal jsem si, že tohle jsme si nedomluvili, ale docela mě to vzrušilo. Tak jsem ho vytáhl a dal jí ho k puse. Hned mi ho začala kouřit. Levou rukou jsem jí dráždil poštěváček, líbilo se jí to. Zeptal jsem se kamaráda, jestli se nechce vystřídat. Chtěl a tak jsme se prohodili. Za chvíli se jí vystříkal do pusy. K mému překvapení všechno spolkla. Musí být hodně vzrušená. Pak se zvedla na loktech a naznačila, že se chce líbat. V jejích ústech jsem cítil kamarádovo sperma, byl jsem ale už před vyvrcholením a tak mi to nevadilo. Za chvilku jsem také stříkal. Pak jsme se všichni oblékli a kamarád jel domů.

Při následujícím milování mi řekla, že to bylo ve třech skvělé a že ji mrzí, že se tomu tak dlouho bránila.