S Nikol v Praze

6. 5. 2021 · 2 057 zhliadnutí sex2vec

Nevím už, jak vznikl nápad přestěhovat se. Asi za to mohla Nikol, která v hlavním městě dostala příležitost (kdosi si všiml jejích výsledků). Možná aktuální poblázněnost, ale rozhodli jsme se, že budeme bydlet spolu. Nikol už se mnou sice bydlela, ale bylo to u mých rodičů, což vnášelo i nepříjemné situace. "Do Prahy? A co tam?" Zeptal se posmutnělý Tonda. Sám jsem to ale nevěděl.

Jeli jsme v Kamilově autě. Trochu mě znervóznilo, že si Nikol právě zkoušela první jízdu přes republiku. Brzy jsem však vzdal snahy ji jakkoli do řízení kecat. Jela si svůj styl. Plán byl přespat pár dní u jejich kamarádek Pavlíny a Aleny, které před dvěma roky potkala v pražském gay klubu. Vzpomínám si, co dělaly všechny tři na hotelovém pokoji. Bytů už jsme měli pár vyhlídnuto. Uvažovali sme taky, jestli chceme spolubydlící. Aspoň do začátku. "Trochu ten Kamilův tereňák proženu." Řekla Nikol, zrzka, které zrovna táhlo na třicet. Zrychlila a Kamilovo SUV začalo na nerovném povrchu povážlivě nadskakovat. Měli jsme jet vlakem, ale vezli jsme si s sebou už nějaké věci, které o sebe třískaly v kufru. Rozhodl jsem se Nikol trochu zchladit. "Vykouříš mi ho?" Zeptal jsem se. "Vykuř si ho sám!" Zazněla její pohotová odpověď. Jenže tohle už jsem nějakou dobu neuměl. Cestou mluvila o Pavlíně a Aleně, a to tak, že už jsem jich měl plné zuby, sotva jsme dorazili k nim.

Tady budeš spát ty. Ukázala mi Alena na Matraci na zemi v rohu umoulosané kuchyně. "Sem se ale s Nikol nevejdu. "Ta bude přece spát v posteli s náma!" Řekla Alena. A vůbec jí nevadilo, že Nikol je stále moje přítelkyně. Teď se však vedle líbala s Pavlínou, zatímco mi Alena ukazovala, jak mají uklizený záchod. Tak to ne, řekl jsem si a myšlenkama pobízel realitní makléře. Ale pro reál z nich zdá se nikdo nebyl, jen sbírali informace pro své pofiderní inzeráty. První byt byl fakt divný už svojí polohou, ke které jsem měl výhrady. Bylo to všude kurevsky daleko. Druhý byl přesně v centru, ale starý a na můj vkus předražený. Až poté jsme našli kompromis v rodinnem domku, sice ne tak blízko, ani daleko. Byla to jedna z prvorepublikových vilek. Naštěstí rekonstruovaná. Byli jsme nadšení.

"Sem by se vešly i Pavlína s Alenou!" Řekla nadšeně Nikol. Tak moment, pomyslel jsem si. Plné zuby jsem jich měl už cestou do Prahy, plné zuby jich mám už z pobytu u nich a Nikol by je tahala i sem? "To, že si rády všechny tři lížou kundu s tím nesouvisí." Přemýšlel jsem nahlas. "Ty si sprostý!" řekla Nikol a urazila se. Musím říct, že Pavlína i Alena byly z nového bytu nadšené. Nechali jsme jim pokoj vedle. Mělo to výhodu aspoň, že se dělil nájem. Nevýhodu, že jsme s Nikol původně chtěli mít každý svůj pokoj, pro jistotu, abychom si nelezli na nervy. Což doporučuju při každém spolubydlení. Neudělejte stejnou chybu, co já pro nižší náklady. Jako první věc, co spolubydlící a Nikol udělaly bylo strategické obsazení koupelnového teritoria. Jen jsem zíral na řadu pečlivě urovnaných lahviček a šminek. Druhou věc co ty dvě udělaly bylo prohlášení celého bytu za gay free zónu, což demonstrovaly vyvěšením duhové vlajky do okna. Jen jsem kroutil hlavou nad tou diskrétností. Ale v Praze jsou asi na takové výstřelky zvyklí, tak skláře nebylo třeba volat ani jednou (jako by to bylo třeba v našem městě). Pak ty dvě Nikol vytáhly na nějaký pochod centrem hlavního města, což jsem komentoval slovy "přijel cirkus vole!" Nikol chtěla, ať se převleču za Nikol, ale radši jsem se šel projít k řece. Tondovy řeči jsem měl jen virtuálně. Evženovi jsem ho párkrát kouřil v autě, když přijel.

Alena s Pavlínou zvaly Nikol často do svého pokoje i na noc. Konaly se tam doslova orgie s lízáním a připínáky. Sice jsem se mohl kdykoli přidat a zašukat si s kteroukoliv jsem chtěl, ale těch dvou jsem měl plné zuby. Vytvořily si v bytě jakousi sféru vlivu a já je měl problém přehlasovat. Vždy a za všech okolností se muselo všechno lesknout. Oproti Pavlíně na koleji z minula byla tahle Pavlína úzkostlivě čistotná. Na vše měla i několik mýdel. Alena zase ráda věci srovnané. Nikol byla do té doby na pořádek normální. Ale po čase se přes ni požadavky těch dvou začaly dostávat i za svrchované hranice našeho pokoje. Začaly mi kafrat do mého soukromého relaxačního bordelu. Nedal se říct vtip, ani narážka bez toho, aby se ty dvě neurazily. "Penis by měl být aspoň za dva hlasy, když jsou v bytě tři vagíny". Řekl jsem. Marně. Dříve zmiňovaný gay klub, kde se poznaly jsem začal nesnášet.

Začal jsem z trucu chodit k majiteli bytu o patro níž na skleničku. "Docela tam řádíte." Řekl domácí Michal. Myslel tím noční hrátky dámského osazenstva nymfomanek a Nikol, při kterém nešlo spát. Michal už byl postarší muž, tak toho stejně moc nenaspal. "Furt si tam musí lízat koberce." Řekl. Mávl jsem rukou, že žádné koberce nemají. "A ty, jak to máš?" Zeptal se. Musel upřesnit, že se ptá na orientaci. "Bičko jo? Hmmm." Řekl. "Nikdy jsem tě tu s mužem neviděl." Řekl. Odpověděl jsem mu, že se snažím o diskrétnost a sem si nikoho vodit nechci. Asi, aby ho ty dvě nezkurvily. "Tak na pány jo?" Zamyslel se. "A co se s tebou dá dělat?" Zeptal se Michal. Odpověděl jsem mu. Řekl mi, že kdysi uvažoval to zkusit, ale nějak z toho sešlo. "Jsi vybíravý?" Nepřestával se ptát. "Ani moc ne!" Řekl jsem a koukal na něj, jak si přihnul z láhve "Pohoníš mi ho trochu?" Zeptal se, když mě znal už nějakou dobu. "Tak jo!" Řekl jsem koukal na něj, jak si rozepíná kalhoty. Jeho penis neměl valných rozměrů, ani nevypadal jako z porna. "To je nezvykle příjemný!" komentoval moje počínání. Dal jsem si ho do pusy. "To je až nečekaně lepší!" Řekl. "Hahaha, co jsem to vyved!" Řekl, když se udělal. "Pěkný, díky!" Řekl a vylopal celou flašku. "Já si jen pro něco skočím nahoru." Řekl jsem. Když jsem se vrátil, řekl že on mezitím asi dostal zase chuť. "Nesvlíkej se mi tu, nebo vlastně můžeš!" Řekl, když mě chvíli pozoroval. "Zkuste si mě trochu osahat." Řekl jsem. Vzrušovalo mě, jak jeho ruka po mě šátrá. Zaujal ho můj zadek. "Vyholená, jenom pro vás!" Řekl jsem. Michal se nenechal dlouho pobízet. Od té doby jsem měl vyrovnaný počet hlasů.