Searching

Woman
Couple woman & man
Purpose of search:
friendship
sex

User videos (4)

Personal information

Height: 175 cm
Weight: 85 kg

Dating Ads (3)

hledám a hledám

Man seeking woman
Czech Republic Moravskoslezský kraj

Hledám ženu odvážnou, která se nebojí realizovat své touhy a sny, ženu která ví, co chce a nebojí se nových věcí.

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
latex
oral sex
group sex
sperm

Personal description

Jsem muž středního věku milující latex a hrátky v něm. Latex neznamená BDSM a podobné praktiky, které jako jediné opravdu v sexu nemusím!!!
V sexu jsem všestranný, jsem aktiv i pasiv ve všem a to jak s ženou, mužem tak i párem. Když napíši ve všem, je zbytečné se ptát jestli jsem aktiv nebo pasiv.

Zdejší web využívám pouze k seznámení s těmi, kteří nechtějí jen onanovat za pc, ale hledají opravdu reálné setkání a bezpečný sex.
Bohužel je zde realita jiná, fake profilů je zde až hrůza, prázdných a nevyplněných byť základem ještě více.

Docela zklamání na dnešní dobu.

Ženy zpravidla samy neví, proč tady jsou, pak jsou zde hlavně ty, které vše chtějí za peníze. Proč ne, každý si nějak vydělává a za kvalitu se platí, s tím nemám problém. Když však chci za něco zaplatit, musím vidět alespoň obal produktu, což prázdný profil s cenovkou 2.000,- za hodinu jistě nikdo nekoupí.

Muži, ti jsou zde třída sama o sobě. Chtěli by všichni kouřit a pletou si mne s trafikou.

Samotná kapitola jsou chlapi hrající si na ženy. Nic proti nim nemám, když jim to sluší a ví jak na to, i mne zaujmou. Realita je však pivní mozol nacpaný do šatiček přes něho šestky umělá prsa, kdy i barevná pestrost připomíná barevnou hudbu na diskotéce, blázinec.

Páry, no většinou jde o muže, který by chtěl něco s ženou na víc, jen žena o tom ani neví, což je pak těžká domluva na čemkoliv.

Virtuální služby, které ve zprávách na na chatu otravují jak spam, ne vážně, v dnešní době, kdy je net zahlcen pornografií free tohle někdo koupí? Většinou samozřejmě fake?

Kdokoliv to dočetl až sem, musí mu být jasné, že pokud mne chce oslovit, tak stylem pouze ahoj, co hledáš, vykouřím tě atd., takový se odpovědi nedočká. Kdo chce loudit foto stylem ukaž se, ne neukážu. Co chci ukázat jsem ukázal, více už je o ochraně soukromí, které kvůli tobě neporuším.
Máš prázdný profil? Zkus konverzaci začít tím, že něco o sobě napíšeš a přiložíš er. foto. Vážně nehledám sympatie nahoře, ale sympatie dole.

Na nejčastější otázku, kolik ho mám? Odpovídám, jsem spokojený s tím co mám a ke spokojenosti metr nepotřebuji.

Co hledám? Ženu, muže, pár na vše, co je v sexu hezké, vzájemnou úctu a respekt.

Co nehledám je zoufalství, onanie u pc a lidi, kteří neví co chtějí.