Searching

Woman
Purpose of search:
sex

Personal information

Age: 35 years
Language skills: Čeština, English
Zodiac sign: Sagittarius
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: blue
Hair colour: brown
Height: 189 cm
Weight: 118 kg

Dating Ads (1)

Perverzny francuzky bozk.

Man seeking woman
Czech Republic Jihomoravský kraj
Women
Couples women & men
Couples women & women
Without trans

Mam chut na francuzke bozky s tvojim zadockom. Paci sa krasne bozkavanie? Mne ano. Vylozene si to uzivam a vzrusuje ma to.

Pekne sa uvelebis na postielke do pohodlnej polohy tak, aby si si to uzivala co najviac. Zavres oci aby si si to pekne vychutnavala a ja mozem zacat.

Najprv ti laskyplne vybozkavam cely zadocek. Bozky budu velmi jemne a nezne. Vybozkavam ti krasne obe polovicky. Potom ti ich pekne roztiahnem, naspulim pery a dam ti krasny, vrucny a vzrusujuci bozk priamo na tvoju analnu dierku. Este a este. Potom ti zajdem jazyckom medzi polovicky a budem ti pomaly, pomalicky lizat zadocek. Pekne od spodu hore, celou plochou mojho jazyka. Perami sa k nemu prisajem a budem ta krasne sat.

Budes u toho pekne vrnet a krutit nozickami od toho blaha. A ked sa nabazis, poziadas ma o francuzak.

Budem sa krasne, dlho a vasnivo bozkavat s tvojou analnou dierkou. Moj jazycek bude vnikat do tvojho zadocku hlbsie a hlbsie. Postupne budes citit ako sa tvoj zadocek prisposobuje a moj jazycek ti zajizdi do dirky stale lahsie a hlbsie. Budem s nim kruzit a prirazat az do tvojho vyvrcholenia.

Tak a teraz mi pekne napis a povedz mi, ktora cast z toho co som napisal je tvoja oblubena. *15*

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
oral sex
sexy lingerie
high heels

Personal description

Jsem velky milovnik oralku. Obzvlast rad uspokojuji ja tebe. Nehledam tady vztah, jenom uvolneni od reality vsedniho dne