Návštěva v její kanceláři

26.01.2022 · 2.156 Aufrufe Muchomurka-Zlin

Poznámka úvodem: tuto povídku jsem dostala darem. Se souhlasem autora ji zveřejňuji, nejsem tak sobecká, abych si ji nechala pro sebe.... byla by to škoda, co myslíte?

Pracovní shon a občasné zastavení kolegů nedávalo moc prostoru k hrátkám. Občas nad tím přemýšleli, jaké by to bylo, rozdat si to u ní v kanceláři na stole. No, na některé věci si musí nechat zajít chuť.

Pusa na přivítanou, pár dráždivých doteků. Dnes je v kanceláři klídek, zeptám se jak to jde a tak. Normální schůzka jako obvykle.

Při loučení a chystání se k odchodu pochválím hezké šaty. Obvyklá pusa k odchodu, dnes ji ale trochu protáhnu a naše jazyky se setkají. Poplácám po zadečku a jednou rukou sáhnu na ňadro. Neblbni, co když někdo přijde, odpoví. Neboj, na dveřích je přeci cedulka "Bez vyzvání nevystupujte". A já bych rád vstoupil. Jazykem ji laskám a mé ruce nenechávají žádný kousek těla bez prozkoumání.

Někdo zaklepal, co teď? Jako malý uličník se schovám pod stůl. Stůl je široký, nejde přes něj vidět a místa je tam dost. Ona rychle zasedne za stůl a přisune se. Chvilku poslouchám, o čem se baví. To ale nebaví mě, z legrace jí přejedu prsty po lýtkách ke stehnům, tiše přizvednu šaty. Nervózně poposedne, tím mi ještě dodala víc odvahy ji poškádlit. S židlí se přisunula víc ke stolu. Naštěstí rozhovor netrvá dlouho a návštěvník odchází. Rychle jde za ním a jak odejde, zamkne dveře. Mám vylézt nebo zůstat, je rozhodnuto za mě. Znovu se usadí na židli. Začnu tam, kde jsem přestal. Mé ruce jako klín jí vjely mezi kolena a roztáhly je, její klín byl dostupný. Obě ruce se plížily po jejích stehnech až ke kalhotkám. Ukazováčky lehce napnuly látku kalhotek a vklouzly dovnitř. Hlasité odkašlání partnerky asi bylo jen zdravotní. Pokračoval jsem s hrátky prsty dál. Jedním přidržoval látku a druhým přejížděl přes lasturku.

Vlhnoucí flíček na kalhotkách dával znamení, že svoji práci odvádím dobře. Polibky na kolínka, jazykem přejedu přes hladké partnerčino stehno. Palec ruky zatlačí na tmavnoucí skvrnku na kalhotkách, pár krouživých pohybů. Její stehna a lýtka se napínají, zatíná svaly a poposedne si. Vrátím se prsty ke kalhotkám, jedním prstem přizvednu jejich okraj, druhou rukou a druhým prstem zajedu dovnitř kalhotek. Cítím chloupky jejího zastřiženého kožíšku, prstem přejedu přes její rysku, na špičce cítím její lepkavou šťávičku, zůstává mi nalepená na prstu, párkrát přejedu přes její chloupky, na kterých zůstává lepkavá šťáva. Teď už celou rukou zajedu do kalhotek, opatrně jí rozevřu jeskyňku a prsty celými zalepenými dám na bok její pysk, druhou rukou, ukazováčkem zajedu do její dírky. Prst ohnu lehce nahoru a hledám její g bod. Prstem zkoumám její lůno, palcem druhé ruky přejíždím přes poštěváček a pysky. Kalhotky a židle začínají být mokré. Párkrát svůj prst popotáhnu v její kundičce, začnu s ním vibrovat na všechny strany. Všimnu si, jak se křečovitě drží opěradla židle, chtěla by určitě vzdychnout, ale musí být potichu, aby nepřitáhla pozornost. Netrvá dlouho a prstění její lasturky dosáhlo svého. Vibrace a zkoumání v ní vyvolalo tichý ale bouřlivý orgasmus, její řinoucí, lepkavá šťávička, stahy kundičky a zatnuté svaly ukázaly její prožitek.

Pomalu vyklouznu z jejích kalhotek a mokré ruce si otírám o její hladká stehna. Opatrně ji odsunu i se židlí a rychle vylezu z pod stolu. Postavím se před přepážku a dělám jako že nic, její pohled a lesknoucí se stehna dávají jen tušit, co bylo. Sám nevím, jak dlouho to trvalo, minutku nebo déle? Ona se těžce zvedá ze židle a rychle jde odemknout, ať to nikdo nepozná. Když se vrací zpět, plácnu ji přes zadek a mimochodem utrousím že "Je tu nějaká vlhká kancelář". Neví, jestli se smát nebo mě praštit, ale říká "Přijď zas ".

Ähnliche Geschichten