Uklízečka - soutěžní

29.11.2023 · 4.241 Aufrufe jsemjakymjsem

Po pádu z kola jsem strávil nuceně dva týdny na úrazovém oddělení okresní nemocnice. Denně kolem 9.té hodiny ranní přicházela uklízečka, která byla tedy mnohem hezčí než postarší sestry, které se tu o nás na patře svědomitě staraly. Nádhernou štíhlou blonďatou dvacátnici s pevnou asi 170cm vysokou postavou jsme si s kolegy z pokoje hned oblíbili. Hned vám vysvětlím proč. Při vytírání podlahy kolem našich postelí jsme si vždy mohli důkladně prohlédnout co má tato neuvěřitelná kočka zrovna dnes na sobě. Její spodní prádlo bylo totiž přes vyhrnuté šaty vždy vidět, proto mohu bezpečně konstatovat, že jejími oblíbenými kousky byly tangové kalhotky, což jsme všichni pochopitelně uvítali. Stala se naším andělem a můzou, tématem hovorů. Pokoušeli jsme se uhádnout barvu spodního prádla, které bude prosvítat mezi jejími vyšpulenými půlky následující den. Bohužel na nás nikdy neměla pro množství práce dostatek času a zdržela se vždy jen u nejnutnější konverzace. Alespoň jsme z ní vymámili jméno. Jsem Diana, usmála se při odchodu.

Od toho okamžiku se stala vždy hlavní hrdinkou mých vlhkých snů. Nemohl jsem ji vypustit z hlavy a těšil se na ty krátké okamžiky, které strávila v naší společnosti. Blížil se termín mého propuštění a protože jsem měl při pobytu na lůžku dostatek času, vymyslel jsem plán.

Před 9.tou ranní jsem se vytratil z pokoje míříce do koupelny. Již jsem měl vypozorované, že zrovna touto místností Diana pokračuje při výkonu své práce. Vysvlečený jsem vstoupil do sprchového koutu a čekal, zda se objekt mého zájmu opravdu objeví. Slyším zaklapnutí dveří vedlejšího pokoje, někdo chytá za kliku dveří do koupelny. Je to ona. Zůstává stát zaraženě mezi dveřmi a zírá na moji erekci, kterou jsem si způsobil nahoněním svého ptáka. Musel jsem se pokusit zapůsobit na první dojem a v to jsem svými 18centimetry věřil

Viditelně zrudla. Jé promiň, musel jsem asi zapomenout zamknout. Zavři prosím ty dveře ať mě tu nikdo takto nevidí, teda kromě tebe, usměju se na ni. Opětuje mi úsměv. Zavírá tedy pomalu a aniž by spustila oči z mého stojícího péra, zamkla. Rozepnuté šaty, podprsenka a následně i kalhotky kloužou po jejím hebkém těle na podlahu koupelny.

Stála tu najednou přede mnou úplně nahá v očekávání, co bude následovat. Vypadala jako nějaká řecká bohyně. Na její pevná prsa, malé roztomilé stojící bradavky a do hladka vyholenou kundičku jsem nevěřícně zíral. Vypadala mnohem líp, než jsem si ji představoval. Teď jsem věděl, že můj sen se stane skutečností.

Tak pojď ke mě, prosím. Nesměle vklouzla do sprchy. Necháváme na sebe dopadat kapky vody nespouštěje ze sebe oči. Zrychleným dechem se jí nadouvají její krásné kozičky. Z neplánované situace byla zřejmě velmi nervózní a vzrušená. Nech to na mě, pousmál jsem se a začal jemným masírováním jejích prsou, kdy jsem si nejvíc záležet dal na bradavkách. Mnul jsem je mezi prsty, sál mezi rty a něžně líbal. Zavřela oči a plně se oddávala mým dotykům. Rukou jsem mířil mezi její stehna. Neprotestovala. Roztáhl jsem je od sebe a strčil do ní prostředníček. Byla neuvěřitelně vlhká, její šťáva mi stékala společně s kapkami vody po ruce když jsem ji začal prvně pomalu a pak naopak zběsile prstovat. Čím rychlejší byly mé pohyby, tím více se Diana chvěla a začínala potichu sténat.

Opřel jsem ji o stěnu sprchového koutu a směřoval svůj k prsknutí naběhlý penis mezi její pysky. Jak byla mokrá a otevřená , bylo velmi snadné do ní proniknout. Nemohl jsem to ale již vydržet. Chytnul jsem si ji za zadek a zběsile přirážel. Plně mě oddána křičela rozkoší. Netrvalo to dlouho, vytáhnul jsem z ní svého čuráka a explozi výstřiků nasměroval do otevřené pusinky již pode mnou klečící bohyně. Protože jsem si její hlavu přidržel vší silou tak s vytřeštěnýma očima vše spolykala.
Byl to můj dosavadní nejsilnější orgasmus, poděkoval jsem když jsem jí podával ručník. Podívala se mi do očí a řekla s šibalským úsměvem : taky se mi to líbilo, a moc, ale teď už budu muset jít, než se po mě začne někdo shánět.

Ve dveřích koupelny se otočila a naposledy se na mě usmála.

Ähnliche Geschichten