Překvapení (2)

04.05.2024 · 1.707 Aufrufe Trickie81

Dolila oběma víno, s oblékáním nespěchala. Stále úplně nahá se posadila na stůl, tentokrát na svůj vlastní. Prolétlo jí hlavou, jestlipak z něj bude zítra cítit její kundička.

„Budeme si to muset ještě někdy zopakovat, líbilo se mi to,“ natáhla ruku, aby přišel k ní.

„Cokoliv si přeješ, lásko,“ políbil ji.

„Cokoliv? Hmm…“

Sjela mu rukou do klína a začala mu mnout ptáka v dlani. Šibalsky na něj mrkla. "Říkáš cokoliv, tak co kdybych řekla, že tu chci šukat ještě s jedním párem... To bys souhlasil?" tvářila se, jako kdyby nevěděla co dělá. Jen nevinně zamrkala. Věděla totiž naprosto přesně, že to by chtěl on - mít ji napíchnout na ptákovi a sledovat jak u toho kouří cizího chlapa a kozičky jí dráždí nějaká nadržená kočička, a nebo nějakou další podobnou kombinaci.

Jakmile to Martina dořekla, Tomášovi v ptákovi silně zacukalo.

Ona ale jako by nic začala nahlas rozvíjet představy, co by kdo kde a s kým mohl dělat. Občas u toho upila víno a jakoby jen tak mimoděk mu pomalými pohyby honila ptáka, který už pěkně trčel opět v plné pohotovosti. Sledoval ji, poslouchal a v duchu přemýšlel, co s ní na oplátku provede hned teď. Když zmínila představu, že by ona i druhá kočička byly předkloněné, opřené o stůl, se závaznýma očima a hádaly by, který z mužů je zrovna zazadu šuká, ztratil s ní veškerou trpělivost. Potřeboval být v ní.

Přiměl ji seskočit na zem a položit se na stůl trupem. Na krátký okamžik se pokochal výhledem na její kulatý zadek a pod ním lesknoucí se kundičku. Žaludem po ní přejel nahoru a dolů, užíval si ten pohled i dotek na spičce a teprve pak zajel dovnitř. "Aaaaah," vypustil ze sebe slastný povzdech.

Šukal ji dlouze, hlubokými zásuny až po kořen.

"Tak ty bys chtěla hádat, jakého ptáka máš zrovna v sobě, jo?! Chtěla bys, aby tě šukal někdo cizí? Někdo konkrétní, nebo úplně cizí? Aby tě lízala nějaká kurvicka a já abych ji u toho šukal? To by se ti líbilo?" Vyrážel ze sebe jednotlivé věty v rytmu přírazů, rukama drtil její boky, jak si jí na sebe narážel. "Tak pověz, chceš dva ptáky v sobě, z každý strany nebo radši do každý díry?..."
Ty představy ho rajcovaly k nevydržení, a ta její úzká kundička, a jak mu šla boky naproti. Chvíli si pohrával s myšlenkou projet jí ještě análek, naplivnul jí štěrbinu mezi půlkami a jemně začal kroužit okolo dírky palcem. Vnímal jak na chvíli ztuhla, nevěděla co má očekávat, ale neucukla. Kdyby chtěl,...
Pak se ale rozhodl, že si to nechají na jindy, až bude předem připravená.

Místo toho se natáhl, přejel jí prsty podél páteře až k hlavě a omotal si její vlasy kolem dlaně. Jemně zatáhl. Ona jen vrušeně zavzdychala a prohýbala se proti jeho pohybům, sténala s každým jeho zásunem. Užívala si jeho živočišnost a nemohla se ho nabažit, jak hluboko ho cítila v sobě, jak ji roztahoval a dráždil.

Přitahoval si ji jemně, jako klisničku za hřívu a postupně začal zrychlovat. Až to už prostě nedokázal vydržet. Zaryl jí opět prsty do boků a jako smyslů zbavený ji zas a znovu narážel na ptáka, rychleji a rychleji, dokud se neudělal a nevystříkal do ní všechnu svou zbývající zásobu semene.

Pak si ji přitáhl k sobě do stoje, s ptákem pořád ještě v její kundičce, a začal jí rukou dráždit poštěvák. Trvalo to jen okamžik a i Martina se s hlasitým sténáním udělala, opřená zády o něj, tekla jak vodopád a kundička se jí stahovala v doznívajícím orgasmu dokud se spokojeně neuvolnila.

Otočila se k němu čelem a objala ho, oběma jim tlouklo srdce jak o závod. Políbil jí do vlasů.

"Bude půlnoc, asi bychom se měli přesunout domů."

Similar stories