Návštěva a kalhotky.

06.05.2024 · 2.317 Aufrufe BeWater

Jak mám napsáno v profilu. Měl jsem v životě sex jen se svou manželkou. Už dlouhou dobu mě vzrušuje představa o sexu s jinou ženou i to jak vlastně musí chutnat nebo vonět. Jednoho dne k nám přijely na návštěvu dvě kamarádky od mojí manželky. Použijí jména Eva a Radka.
Eva je krásná brunetka s velmi vzrušujícím tónem hlasu. Má krásné velké prsa a v podstatě celá její postava je opravdu velmi dobrá. Její obličej je jako od anděla. Vždy když jsem v její blízkosti tak jsem nervózní a pomalu mi to vše myslí, jelikož jsem v její přítomnosti nesvůj. Hodně se mi líbí a cítím se před ní jako puberťák. U žádné jiné ženy tento problém nemám. Asi mám jen pro ní velkou slabost.
Radka je zase menší postavy. Nemá téměř žádné prsa ale za to má opravdu krásný velký latinskoamerický zadek.
Byl teplý letní den a proto se šlo do bazénu. Obě holky se šly převlíknout k nám do ložnice. Když jsem si i já šel pro plavky, uviděl jsem na posteli poskládané jejich oblečení, kdy na mě vykukovalo jejich spodní prádlo. Obě měli krásné krajkové kalhotky. Nevím co to do mě v ten moment vjelo, nejsem žádný fetišista a ani mě tyto věci ne vzrušují. V tu chvíli mě strašně zajímalo jak můžou vonět. Ta myšlenka pro mě byla tak silná, že jsem neodolal.
Nikdy jsem neměl možnost si ani přičichnout k jiné broskvičce. A tak jsem dal opatrně oblečení na bok a přičichl jsem nejdřív ke kalhotkám od Evy. Byly krásně voňavé a já vůbec nedokázal poznat zda spíše voní aviváží a nebo zda už je to její vůně. Dost mě to zarazilo. Když si totiž manželka sundá kalhotky je tam cítit její šťavička více intenzivně. V ten moment jsem těm kalhotkám záviděl, že zhruba za pár minut se budou tisknout k té božské voňavé kundičce. Kdyby to šlo vyměním se. Následně jsem proces zopakoval i u Radky a dopadlo to úplně stejně.
Připadal jsem si trošku divně, že jsem se odhodlal k této zvrhlosti, ale na druhou stranu to byl příjemný zážitek.

Ähnliche Geschichten