Suchen

Frau
Paar Frau & Mann
Suchzweck:
Freundschaft
geschlecht
Plaudern

Geschichten (1)

Návštěva a kalhotky.

vor 20 Tagen 2 2229 24

Jak mám napsáno v profilu. Měl jsem v životě sex jen se svou manželkou. Už dlouhou dobu mě vzrušuje představa o sexu s jinou ženou i to jak vlastně musí chutnat nebo vonět. Jednoho dne k nám přijely…

Persönliche Information

Alter: 30 Jahre
Sternzeichen: Krebs
Sexuelle Orientierung: Hetero
Familienstand: verheiratet
Haarfarbe: schwarz
Größe: 180 cm
Gewicht: 80 kg

Sexuelle Hobbies und Interessen

tiefer Oralsex
Domina - Sklave
Oralsex
sex in der Öffentlichkeit
sexy Lingerie
S/M
Bondage
Uniformen
Dominierer - Sklave
fingern

Persönliche Beschreibung

Ahoj jsem ženatý chlap, který měl sex jen se svou manželkou. V práci nosím uniformu a ve volném čase chodím cvičit a rád čtu. Na tyto stránky jsem zavítal, jelikož neustále myslím na to jaké by to mohlo být s jinou ženou. Svou manželku miluji i když už to není to co bývalo. V intimnostech jsou jistě věci, které mi chybí. Neustále se mi o tom zdají i živé sny. Už nevím jak dál. Poznám to někdy ?

V sexu jsem switch a umím si užít obě role. Spíše ale dávám přednost tvrdšímu sexu. Moc mě baví lízání, oddalování orgasmu , dlouhá předehra, erotické masáže a jsem otevřený experimentování :)

Někdy bych se rád naučil techniku shibari.

Jsem chlap, který má mozek, smysl pro humor a schopnost dát dohromady více souvislých vět za sebou. Vím jak se k ženě chovat a vážit si ji.

Říkám si, že musí existovat spousta žen, které to doma mají složité a nebo stejně jako já hledají nějaké nové nové zkušenosti či dobrodružství. Najít však zde někoho je opravdu nadlidský výkon. Rád bych našel jen jednu ženu nebo pár na dlouhodobější kamarádství.

Když vidím cizí ženu, musím si představovat jak vypadá nahá a jak může chutnat. Jestli má velké pysky. Bývám hodně nadržený a pohled na ženy mě nenechává klidným.

Chybí mi lízání kundičky. Miluji orlani sex a dokázal bych si s ženským rozkrokem hrát dlouhé hodiny a oddalovat orgasmus co to jde.

Čím jsem starší tak mi připadá, že jsem stále víc a víc perverzní a mám chuť zkoušet nové věci :)