Suchen

Mann
Frau
Paar Frau & Mann
Paar Frau & Frau
Gruppe
Suchzweck:
Freundschaft
geschlecht
Plaudern

Benutzeralben (1)

Geschichten (1)

Sex naslepo

vor 13 Jahren 3 12603 1

Nerozmyslela sis to? Zeptal jsem se jí sotva jsem zaparkoval před Sporthotelem v Košířích…Svou otázku jsem položil zcela neutrálně, tak abych ji intonací ani výrazem tváře neodrazoval, ale zároveň…

Persönliche Information

Geschlecht:
Alter: 65 Jahre 57 Jahre
Sternzeichen: Steinbock Stier
Sexuelle Orientierung: Hetero Bi
Familienstand: verheiratet verheiratet
Augenfarbe: blau braun
Haarfarbe: braun braun
Größe: 191 cm 172 cm

Sexuelle Hobbies und Interessen

tiefer Oralsex
fisting
Oralsex
pissing
sex in der Öffentlichkeit
Gruppensex
Bondage
Swingers
sneaking
hohe Absätze

Persönliche Beschreibung

Občas si chceme plnit bláznivé sny...ale musí v tom být nápad, příběh, fantazie...My totiž nehledáme...jen se nebráníme tomu někoho najít...(cítíš v tom ten rozdíl? pokud ne, tak radši nepiš, asi nebudeš ten, koho najít chceme...)
Ten koho chceme najít totiž musí být někdo, kdo nás "osloví" něčím jiným, než údaji o svých mírách. Někdo o kom si řekneme - tohodle člověka chceme poznat.Někdo kdo přijde s nápadem, který nás zaujme tak, že se na sebe podíváme a budeme vědět, že tohle chceme prožít.
Že se to nedá poznat z několika řádek? Možná ne stoprocentně.Ale s jistotou se i z těch pár řádek dá poznat, že to v tom člověku..není:-)Pokud si myslíš, že to v tobě je....tak napiš...určitě odpovíme...V nejhorším případě se od nás dozvíš že jsme ve tvých řádkách tu "perličku na dně" nenašli - a proč:-)

No, a ti, kdo píší, aniž by tohle četli - jsou sami proti sobě. Těch je nejvíc. Nebaví nás jim odpovídat, že si dřív měli přečíst profil. A že by se z něj něco dozvěděli.