Suchen

Frau
Paar Frau & Frau
Suchzweck:
Freundschaft
geschlecht
Beziehung
Plaudern

Persönliche Information

Alter: 31 Jahre
Sternzeichen: Krebs
Sexuelle Orientierung: Hetero
Familienstand: alleinstehend
Augenfarbe: blau
Haarfarbe: Blond
Größe: 170 cm
Gewicht: 70 kg

Sexuelle Hobbies und Interessen

Analverkehr
tiefer Oralsex
Oralsex
Pissing
sex in der Öffentlichkeit
Gruppensex
Sperma

Persönliche Beschreibung

Jsem společník pro ženy.

Po čem ženy touží? Není v tom žádná věda, jen to dost chlapů nechápe. Být žádoucí, stát se jediným středem něčí pozornosti, plnit si sny, na které mnohé z vás už možná zapomněly…prožívat skvostný zážitek s chlapem, jaký se odehrává jen ve filmu – kde jsou rytíři z historických románu, kdo opravdu zažívá vzrušení z dobrodružství Julie Roberts, proč jsi někdy neskončila v spárech pana učitele ze “Zůstala jsem po škole” :). Úplně Tě ovládnu a Ty si zkusíš podmanit mé nitro?

Upřímně mi ale nejde o to, po čem touží ženy. Chci znát TVÁ přání! Rozmazlovat a laskat Tě, plnit Tvé nejskrytější touhy, poslechnout si Tvůj příběh, naučit Tě něco nového… Ukážu Ti, jak skvostně přitažlivá a jedinečná jsi. Kolik energie, chutí a sálajícího života v Tobě dříme. Ochutnáš něco silného, trochu návykového, trochu zakázaného, romantického i sprostého, něco, co Ti prosvítí den. A noc :)!

To, o čem teď možná přemýšlíš, nejsou služby v pravém slova smyslu. Nejsem služebník, platíš za část skutečného mě – mé zkušenosti, pocity, představy…

Máš zájem? neboj se mi napsat a můžeme se na všem domluvit! :-*