Suchen

Mann
Frau
Paar Frau & Mann
Suchzweck:
geschlecht

Persönliche Information

Geschlecht:
Alter: 37 Jahre 33 Jahre
Sexuelle Orientierung: Hetero Hetero
Größe: 185 cm 175 cm
Gewicht: 80 kg 62 kg

Dating-Anzeigen (1)

Má chut´na dva

Paar sucht Mann
Czech Republic Jihočeský kraj
Ohne trans
Alter zwischen 18-38
Mit VIP-Mitgliedschaft
Verifizierte Benutzer

Volný víkend resp. sobotní večer tak je zase chut´ na trojku. Ona vyšší hubená černovláska s hezkýma prsama. Více info v profilu. Jako vždy odpovíme jen na vzkazy, které budou obsahovat pár kloudných vět a foto. Měl by jsi mít pěkný vybavení, oholený, celkově upravený, sport. postavu a věk do 38 let!

Sexuelle Hobbies und Interessen

Analverkehr
Oralsex
sandwich
sexy Lingerie
Gruppensex
sperma
Swingers
hohe Absätze

Persönliche Beschreibung

Ahoj jsme pár, který by si občas chtěl užívat sex s ženou, párem, ale klidně i mužem což je tady asi nejreálnější varianta takže popř. rádi poznáme muže na úrovni, pohledný, hubenější sport. postava do 38let, vyholený a nejlépe s větším M. Jestli nás chceš oslovit tak základní info+foto! Vypadá to ovšem, že tady téměř nikdo, ale reálně nedotáhne nic dokonce. Lidé píšou inzeráty a nejsou schopni udělat to oč žádají o těch co píšou vzkazy ani nemluvě. Odpovědi na naše inzeráty či vzkazy jsou o ničem. Pokud nás chcete oslovit tak budeme rádi, ale odpověd´ musí obsahovat pár vět a základní údaje. Nezajímá nás kdy máte čas vy nebo rychlé návštěvy.

Ona vysoká hubená černovláska prsa č. 3. On vyšší, hubený M20cm. Hezký atraktivní pár.
Nemáme problém s ničím když najdeme protějšek našich představ. Už za sebou máme dost zkušeností a je škoda, že tento web zahlcuje mnoho lidí, kteří nejsou schopni čehokoli a ještě k tomu neumí ani číst! Tak nás prosím ušetřete všeho trapného a nemarněte náš čas i jiných lidí, kteří mají chuť a nedivte se, že vám nechce nikdo odpovídat, protože to nejste schopni pochopit.

Tyhle stránky mají dnes úplně jiným význam:
“kroužek jak se stát fotografem” nebo podobně. Buď jsou tu ti co si nafotí xgalerií a myslí si, že lidé bez galerie nejsou důvěryhodní nebo druzí co nad nima dělají bůhví co nebo další co je z lidí tahají.

Kdo reálně chce setkání tak přijede i bez fotky popř. jednu fotku s ověřením lze pořídit za 10 sekund. Zkušeností a realizovaných úspěšných či neúspěšných setkání jsou desítky tak nás neponaučujte o vašich mylných teoriích jak na to!

My chceme stále naplňovat touhy a užívat si tento krásný životní styl. Budeme rádi když dostaneme doporučení na někoho kdo stojí za to.