Suchen

Mann
Frau
Paar Frau & Mann
Paar Frau & Frau
Suchzweck:
Freundschaft
geschlecht
Plaudern

Persönliche Information

Alter: 47 Jahre
Sprachkenntnisse: Čeština
Augenfarbe: blau
Haarfarbe: braun
Größe: 196 cm
Gewicht: 109 kg

Dating-Anzeigen (1)

Ty mladší, i pro ní 34 let

Paar sucht Mann
Czech Republic Hlavní město Praha

Ahoj, rad bych poznal mladsiho, diskretniho, v pohode muze, norm. nebo stihlejsi postavy, do cca 35 let, treba i studenta, dobre dole obdareneho, ktery je take HLAVNE na zeny, ma treba i pritelkyni a chtel by obcas a nejlepe dlouhodobe "vybocit" se symp. vysokym kamaradem-sejit se, dat si treba pivko, panaka, pokecat a pak si treba pustime pekne video pro nasi inspiraci, u ktereho te dobre oralne uspokojim, obráceně ty mě oral ne, to mě zatim neláká, mozna budu i pasivni v analu, pro mě to bude prvni takova zkusenost.
Za nejaky cas, po par nasich spolecnych peknych zkusenostech, k nam pribereme moji hezkou mladsi dlouhodobou kamaradku, 34 let, brunetka, ktera se k nam pripoji, "pomuze" mi s tebou a ty me urcite s ni:) Vse hlavne diskretne (proto zadne fotky moje ani jeji neposilam), ve zdravi. Byt, sve soukromi na nase diskretni setkani ja mam.

Sexuelle Hobbies und Interessen

Analverkehr
tiefer Oralsex
Oralsex
Gruppensex
Sperma

Persönliche Beschreibung

Jsem hodně vysoký, kus chlapa no:) Někdo sympatický, mladší na dlouhodobé bisex kamarádství a časem i s připojením mé mladší pěkné kamarádky (34 let)? S ohledem na diskrétnost žádné foto sebe ani její neposílám a proto ani od Vás nebudu vyžadovat.