Suchen

Mann
Frau
Paar Frau & Mann
Paar Frau & Frau
Paar Mann & Mann
Gruppe
Suchzweck:
geschlecht
Plaudern

Geschichten (27)

Gangbang v klubu

vor 7 Monaten 1 2184 15

Najít lidi na akcičku je vždy dost složité, každý napíše jeden vzkaz, nebo pošle "dickpic" a končí diskuzi, ale jakmile se má někdo zapojit - je to vždy složité - proto na úvod bych rád našel někoho…

Temný darkroom

vor 8 Monaten 2 1737 27

Budeme si dnes hrát, připrav se! Napsal mi v sms můj pán. A jako poslušný subík, jeho děvka pána jsem se připravil a čekal na další zprávu. V 22hodin čekej u vstupu do klubu. Těšil jsem se jako vždy…

Příjdeš nám podržet?

vor 9 Monaten 5 4527 36

V televizi jako vždy o víkendu nic není a tak poléhávám na gauči u netflixu. Otevřu počítač že mrknu na amatery, co s načatým večerem, popíjím svůj oblíbený drink. Přišla na mne chuť si to udělat,…

Persönliche Information

Alter: 31 Jahre
Sexuelle Orientierung: Bi
Familienstand: alleinstehend

Dating-Anzeigen (12)

Dominantni madam

Mann sucht Frau
Czech Republic

Hledam dominantni madam, ktera by rada sveho sub.otroka pro sve poteseni. Chtela bys mne madam vzit treba do kabinek a rikat koho mam vykourit, mit mne treba na voditku? Nebo bys rada prihlizela jak si mne podava vic muzu a ja poslusne drzim pro tve poteseni? Tak jsem zde ma pani. Chces mne ojet pripinakem, divat se jak drzim jinemu muzi, nebo mam kourit pres gloryhole?

Sexuelle Hobbies und Interessen

Analverkehr
tiefer Oralsex
Domina - Sklave
Latex
Oralsex
sandwich
sex in der Öffentlichkeit
sexy Lingerie
Nylons
Gruppensex
sperma
Bondage
Swingers
sneaking
Uniformen
hohe Absätze
Dominierer - Sklave
Transvestismus
Transsexualität

Persönliche Beschreibung

ZLIN-jsi na slizebni ceste ve Zline a rad by ses vecer odreagoval u tebe na hotelu nebo nekde v privatnim wellnessu? Napis jak jsi nadrzeny a co by jsi chtel - muze vas byt i vic!

== Results from bdsmtest ==
100% Switch
91% Rope bunny
89% Submissive
82% Rigger
79% Brat
73% Voyeur
69% Experimentalist
67% Dominant
65% Non-monogamist
63% Exhibitionist
57% Slave
55% Primal (Prey)
54% Vanilla
51% Brat tamer
48% Master/Mistress
43% Primal (Hunter)
39% Degradee
22% Degrader
20% Owner
18% Pet
17% Sadist
13% Masochist
9% Daddy/Mommy
0% Ageplayer
0% Boy/Girl


Přesně takhle jako děvka u cesty posloužím! amateri.com/cs/povidky/10332/denik-kurvicky

miluji darkroom a gloryhole

Jsem silne submisivni devka - miluji darkroom, pornokino, GLORYHOLE... moc rad drzim muzum s poradnou vybavou - vicem najednou!!!

Miluji ten pocit kdyz muzu jednoho kourit a citit jak mne dalsi mrda a ja se narazim! Po poppersu jsem tak povolna devka, rad se necham svazat v darkroomu a drzim komu pan urci! A drazdi mne pritomnost/pohledy dalsich co prichazi.


Chtel bych najit dominantniho pana co mi bude poroucet! Pozve treba navstevu a ja splnim jejich prani! Nebo domina? Velmi mne vzrusuji domina s pripinakem, co mi ho tam poradne prirazeji treba sve dominy, musim poslusne lizat pani a drzet jeji kamaradce co ma pripinak!!!


Odpocivadlo u Kurovic před Otrokovicemi - tam se daji podniknout veci, treba v kamionu nebo na těch záchodech - najdi si scénu z filmu Beach Rats jak mrdají krásně na záchodech!


BUDU ČEKAT U CESTY večer jako děvka!!! - nabereš mne autem nebo motorkou, může vás být i víc, poslušně jako děvka nastoupím a co bude dál je jen na dohodě, chceš ho krásně vykouřit, nebo bys rád abych i držel a sprostě mne mrdal jako kurvičku? Tak se ozvi!


PERVERZNÍ PÁR - najdu bi-dominantní pár, kde ona mi bude držet hlavu a určovat tempo jak ti ho mám kouřit, mrdat mne připínákem třeba a budu vaše sub poslušná kurvička? Ozvi se!

WELLNESS - najdu 2-4 muze co by se rado pravidelne treba jednou za mesic-dva seslo v privatnim wellnessu/saune na zlinsku a uzijeme si to?