Suchen

Mann
Paar Frau & Mann
Paar Mann & Mann
Suchzweck:
Freundschaft
geschlecht
Plaudern

Persönliche Information

Alter: 43 Jahre
Größe: 173 cm
Gewicht: 79 kg

Dating-Anzeigen (1)

Hledám seniora

Mann sucht Mann
Czech Republic Jihomoravský kraj

Na okrese Blansko žádný mazlivý děda? Hledám šedivého staršího pána 58+, ideálně hodně chlupatého, přírodního, vousatého, s bříškem. Rád se mazlím, líbám, orál. Často a pravidelně, kamaráda. Miluju plešaté dědečky s knírem. Mám rád kus chlapa, ne hubeňoury. Napiš, budu moc rád.

Persönliche Beschreibung

Jsem čtyřicátník s bradkou, dole přírodní. Jsem spíš romanticky založený mazel, ale dokážu i pěkně zadivočit. Mám rád stálost, pravidelnost, spolehlivost, upřímnost, čestné jednání a kamarádství. Líbí se mi starší chlapi, ale i starší ženy.

Hledám hodně chlupatého dědu z okresu Blansko. Nebo starší pár MŽ. Hledám kamaráda nad 55 let, ideálně kolem 60, vyššího, těžší váhu, 90 kilo a víc, pořádnýho chlapáka, s pevným kulatým bříškem (pivas se tomu taky říká) a především hodně chlupatého úplně všude, vousatého (knír, bradka, plnovous), prošedivělého, mazlivého, prostě medvěda. Budu rád, když budeš aktivní a dominantní, ale se sympatickým a pěkným medvědem můžu být dominantní i já. Budeš moje kurvička, není problém.

Rád bych hravou, provokativní milfku s pevnými prsy na společné hrátky.

Rád bych našel stálého kamaráda nebo pár na povídání, posezení u piva, nahou kávu a samozřejmě sex. Nejdřív ale musí zafungovat vzájemné sympatie. Nejsem na jednorázový. Sex s ní před tebou, nebo sex s tebou před ní, či společné dovádění na pohodu. Nahá káva atd.

Ale moc rád budu jen jako divák či kameraman.

Já 43/173/78 nechlupatý na prsou, s bradkou, dole přírodní. Jsem rád mezi lidmi, jsem komunikativní.

Umím si udělat čas, mám i kde, ale musí chtít a vyjít vstříc i druhá strana. Bez toho to nejde. Rád budu i dojíždět a relativně daleko, když to bude stát za to.