Suchen

Mann
Suchzweck:
geschlecht

Benutzeralben (1)

Benutzervideos (1)

Persönliche Information

Alter: 26 Jahre
Sternzeichen: Widder
Sexuelle Orientierung: Bi
Familienstand: unverheiratete Partner
Augenfarbe: grün
Haarfarbe: Blond
Größe: 175 cm
Gewicht: 68 kg

Sexuelle Hobbies und Interessen

Oralsex
sneaking

Persönliche Beschreibung

1.11.2023- v Brně jsem zřídka kdy, odstěhovala jsem se za studiem, ac jsem to neměla prvně v plánu. Takže v Brně me zastihnete opravdu jen občas.:-)

Aktuálně to tu používám, takže profilovka je vždy aktuální.
Hlavní důvod proč tu jsem 💸💸💸je asi každému jasný na první pohled. Nicméně jsem moc ráda, že mi to pomáhá přiblížit se cílům, při kterých se usmívám, když na ně myslím.
Jsem moc rada, že já, věcný nihilista se naučil se za něco rvát a za něčím si jít..Vlastně nihilismus je něco, co je moje velké prokletí a něco, s čím se snažím bojovat tu dobu, co jsem si vědoma kolik mi vzal. Ono je to vlastně dost obvykle, když se člověk narodí do sektařů Jehovových, kde zítra, možná i pozítří skončí vše jak známe. Jsem ráda, že mam odhodláni s tím něco dělat.

Ve čtvrt století jsem se vrátila na fakultu, ve věku, kdy bych měla za normálních okolností promovat. Tak to dělají normální lidi, to já nejsem asi zdaleka, takže je to udělané jinak..Takže je ze mě “studentka” a věřím, ze ve 30 oslavím toho magistra 😂😂Nebo i kdyby bakaláře, což možná dopadne spíše, nechejme se překvapit. A ano- školné je položka do rozpočtu.
Přátelské chování je asi základ nějaké započaté komunikace zde, dost často neumím odepsat, protože vlastně nemám co, přehlednu to, nebo zapomenu…předem se všem omlouvám a rovnou vas prosím, ať se nezlobíte. Nebude to asi nic, co na moji zvědavost zaujalo, když po třetí zprávě neodepíšu, tak na to prďte. :-)
Odstavec o tom, že někdo někam do chatu píše, že jsem trans nebo co a někdo se pak ptá nebo gayové mají potencionalní zájem mažu, už mi to přijde maximálně trapné, staré a ohrané abych to tu psala do odstavce. Narodila jsem se s vaginou, takovou vám vážně na počkání neudelaji 😂😂😂
Samotnou by me nenapadlo, kolik lidí tu hledá partnera. Víc než jsem čekala. Nechci urazit, ale nic takového tu nehledam (ani jinde), ze neodepíšu. Ale hodně štěstí všem, at hledáte partnera pro zivot, s/m nebo třeba ufoporno, cokoliv, držím palce.😂
Co tu hledám já? Sugar daddyho možná tak.
Virtuální služby dělám, hlavně webku nebo sexchat. Od nějaké rozumné doby, na dvě minuty webkameru zapínat nebudu. ;-)
Krasné léto všem a posilam pozitivní energii, lásku a ať vám vyjde o co se snažíte🫶🏻