Suchen

Frau
Paar Frau & Frau
Suchzweck:
Freundschaft
Plaudern

Benutzervideos (1)

Persönliche Information

Sexuelle Orientierung: Bi
Familienstand: verheiratet
Haarfarbe: schwarz

Sexuelle Hobbies und Interessen

Domina - Sklave
Fußfetisch
Latex
Pissing
sexy Lingerie
Nylons
S/M
Bondage
Uniformen
hohe Absätze
Transvestismus
Transsexualität

Persönliche Beschreibung

JAK JSEM TU ONLINE MÁM DO HODINY 40 VZKAZŮ. JE MILÉ ŽE MÁTE ZÁJEM,ALE NESTÍHÁM.CHCEŠ ABYCH SI S TEBOU KONKRÉTNĚ PSALA?POŠLI MI V.I.P A VYSLOUŽÍŠ SI MOU POZORNOST.CO BUDE DÁL SE UVIDÍ.RÁDA TU POZNÁM SUBINKU NA REAL.......... ............. .............. ..........


PÁNOVÉ NEPIŠTE MI.NEODPOVÍM.DÁVÁM JEN MOŽNOST FETIŠISTŮM MÍT MÉ PRÁDLO NEBO SILONKY ZA URČITÝCH PODMÍNEK.REÁLNĚ JSME UZ.SPOLEČNOST JÁ 3 SUBÍCI A SUBINKA.NEHLEDÁM VÍC.



Zde už nemá cenu řešit nic.Banda honičů,jeden jako druhý.Z 3 stovek pět inteligentních mužů.Takže nic víc nenabízím,jen určitou možnost pro fetišisty a obdivovatele mé osoby.Můžeš tedy získat něco mého.Pokud bys rád,a jsi fetišista napiš,ostatním se už nezdržuji,v reálu již subíky mám.

.................................................................
............... ............................. ..................
Je to jednoduché.Muži zde se ihned urazí když nežasnu nad jejich penisem.Tak jinak.Jsem Domina!!! Hledám subíka/ky...chceš mou pozornost?pošli V.I.P. .. jinak bohužel nevím ,proč bys měl zrovna ty mezi stovkou být ten první.

Krásný den když už jsi vstoupil.Nevím jak ostatní,ale já tu hledám relax,vzrušení a motivaci do nových dnů.Jsem žena a tak si rozmysli , jak se mnou budeš komunikovat.Je mi 50 let,a jsem dominantní jedinec.Takže zde hledám protějšek k mému já.Submisivní muž udělá ženě vždy radost svou pozorností .Ať už písmenky,dárkem ,nebo v reálu pokorou.Nehledám tu vztah , ale snad tu najdu vzrušení a pár přátel.Omlouvám se že nebudu reagovat na každého,ale i v reálném životě si muž musí pozornost ženy něčím zasloužit.Po bližším seznámení ti mohu být zde dominou,a dovádět tě k orgasmům.Psaným a intimním.Reál až po delším poznání.Subík na večerní psaní a zpřijemnění dnů by se hodil.Avšak fotkou penisu mne neohromíš,těch tu je milion.Zkus poslat třeba V.I.P to už si mou pozornost zasloužíš.Vaše Conie.