Suchen

Mann
Frau
Paar Frau & Mann
Suchzweck:
Freundschaft
geschlecht
Plaudern

Persönliche Information

Sternzeichen: Jungfrau
Familienstand: geschieden

Dating-Anzeigen (2)

unaven rutinou

Mann sucht Mann
Czech Republic Jihočeský kraj

Už dlouho bych si rád splnil představu, že uspokojuji staršího muže, který by si ze mne časem udělal vsehoschopnou kurvicku. Priorita je diskrétnost, zdraví, bezpečí a rozumný intelekt. Přítomnost tvoji partnerky možná, sklon k lehčí perverzi vítán. Moje představa je se napřed trochu virtualne poznat (chci pouze jednoho), sdělit si vzájemně představy a pak se teprv nezávazně sejít. Hledám dlouhodobou známost, kde bych postupně překračovat všechny hranice ;-). Na jednoslovne, debilni, nebo vulgární vzkazy nebudu reagovat...

Sexuelle Hobbies und Interessen

Analverkehr
tiefer Oralsex
Oralsex
pissing
Gruppensex
sperma
Bondage
fingern

Persönliche Beschreibung

Jsem už unavený "klasickým" sexem. Hledám zpestření, dlouhodobé, nepromiskuitní s někým, kdo je pohodový, diskrétní a nepíše vzkazy typu "ahoj", "odkud jsi", nebo "chceš dnes vykouřit"? Hledám někoho podobně smýšlejícího, kdo chce objevovat dosud nepoznané a společně překonávat hranice. Nezáleží na věku, stavu, pohlaví, vše by mělo být o chemii a společné touze se někam posouvat. Chci zkusit vše, na čem se oba domluví a co bude oba lákat.
Moje představa je se napřed virtuálně trochu poznat, popsat si svoje představy a očekávání a pokud si sedneme, tak se pravidelně setkávat (zázemí mám v RD).
Pokud jste dočetli až sem a máte podobný "problém", napište a třeba něco vymyslíme ;-)