Suchen

Paar Frau & Mann
Paar Frau & Frau
Suchzweck:
Freundschaft
geschlecht

Persönliche Information

Geschlecht:
Alter: 42 Jahre 45 Jahre
Sternzeichen: Steinbock Skorpion
Sexuelle Orientierung: Hetero Bi
Familienstand: alleinstehend alleinstehend
Augenfarbe: grün grün
Haarfarbe: braun braun
Größe: 176 cm 164 cm
Gewicht: 88 kg 61 kg

Sexuelle Hobbies und Interessen

Analverkehr
tiefer Oralsex
Oralsex
sex in der Öffentlichkeit
sexy Lingerie
Nylons
Gruppensex
sperma
Bondage
Swingers
fingern

Persönliche Beschreibung

Vaši praví partneři, ať jste ve vztahu jakémkoliv, si vás neustále váží a respektují jak vás samotné, tak i vaše hranice a to, že máte právo říci ne! Praví lidé, kteří patří do vašeho života, vás nesoudí, jednoduše vás pouze přijímají i s názory, které s nimi nemusí vždy rezonovat. Život není o tom, že s námi musí všichni souhlasit a dělat to, co my chceme, aby druzí lidé dělali. Berte, ale i dávejte zpět, abyste měli rovnocenné vztahy s lidmi. Pracujte sami se sebou také, věnujte se sobě, učte se, vzdělávejte se a hlavně zůstávejte trpěliví, když se vše neděje podle vás. Vše co si přejete není pro vás a vše se vám nesplní. Buďte pozorní, milí a vždy se chovejte slušně, nesnižujte se na úroveň lidí, kteří si vás neváží a nepatří do vašeho života.

A teď k věci,
hledáme pár věkově podobný , to že by měl být vtipný a originální, zdravý atd. snad ani psát nemusíme 😏 zkrátka kdo bude podobný nám, jak psychycky tak i sexuálně, kdo nás bude brát takový jaký jsme🫦 my jsme mazlíčci s obrovskou fantazií.

Stojíme spíše o štíhlejší postavy, nějaké kilčo navíc může být taky , prsa minimálně trojky, péro do 17 cm , přítel je hetero,
to pro začátek stačí 😀
Taky to nechceme na jeden den , no to asi nikdo 😏tak co najde se tu někdo?galerie na vyžádání pouštíme