Suchen

Mann
Suchzweck:
geschlecht

Persönliche Information

Geschlecht:
Alter: 44 Jahre 42 Jahre
Sternzeichen: Löwe Wassermann
Sexuelle Orientierung: Hetero Hetero
Familienstand: verheiratet verheiratet
Größe: 178 cm 168 cm
Gewicht: 90 kg 65 kg

Persönliche Beschreibung

Jsme stabilní manželský pár. Pokud s námi bude chtít nějaký chlap do trojky, tak jedině za FO + případně i zajištění prostorů, u nás to nejde.

❗️ Pořád dokola... tak PROSÍM, přečte si tohle, ať netrávím celý den neustálým psaním... ⬇️⬇️

1️⃣ Jsme z ČB.
2️⃣ A prosím, neptejte se "za kolik", navrhněte částku sami, vybíráme si my, nebudeme si pořád dopisovat a stanovovat cenu, nemáme ceník.
3️⃣ A bez fotky se také neobejdeme, musíme vidět, jak vypadáš (my civilní už neposíláme, kvůli zástupu lhářů a podvodníků zde).
4️⃣ Ty zajistíš prostory, např. soukromé wellness thespa.cz atd., v autě nebo venku v přírodě fakt ne...
5️⃣ Na otázky odkud jsme, za kolik anebo na výkřiky typu: "Ahoj, chci tě..." nebo jen pozdrav "Ahoj" nereaguju. Taktéž po zaslání fotky tvého nářadí...není prostě na co reagovat.

Sex pouze s prezervativem (orál také), žádný anál a zvrhlosti či násilí.


Co z toho vyplývá - pokud nám chceš napsat, tak respektuj výše uvedené. Nemáme tento profil na psaní si s vámi, takže si fakt nebudeme psát, jaký byl den, co máš rád(a) atd.
Chceš-li se sejít a užít si to, tak respektuj, co je zde napsáno a rovnou napiš - jestli máš prostor, případně jestli ho zajistíš a hlavně KDE (protože někam furt cestovat fakt nehodláme - přijeď do ČB ty, jestli to myslíš vážně)! Dále rovnou napiš výši FO a pošli svou fotografii, kde bude vidět, jak vypadáš. Na vše ostatní asi už reagovat nebudu, protože to je pořád dokola a nic z toho... díky za pochopení.