Persönliche Beschreibung

Pokud by se v Praze našel někdo okolo 25 (ne, 48 opravdu není okolo 25), kdo by taky rád poprvé vyzkoušel mírné bi s párem 30, ať pošle nějakou svou představu a přiloží foto nahé postavy.
Nezajímá nás, co jsi měl dnes k obědu a co budeš dělat večer, ale ani nehledáme nikoho, kdo jde na věc po 3 zprávách ;) Chceme alespoň nějaké sypatie v úrovni komunikace, vzhledu a ideálně chemie. A to oboustranně.
Rádi bychom někoho ne-úplně hubené postavy, ale bez masivní nadváhy, pouze přiměřeně chlupaté, ne dominantní, kdo bude respektovat naše pravidla. Velikost řešíme a jako správný a vyrovnaný muž rovnou říkám, že ho nesmíš mít většího jak já, takže max 16 cm prosím :D O hygieně, zdraví a diskrétnosti snad ani nemusí být řeč.
Když už to tady píšu, tak na tom budu trvat a nebudu dělat výjimky. Než slevovat ze svých požadavků, to raději zůstanem u fantazií.
Naše představa na první setkání bude zřejmě handjob, max orál. Víc pouze v případě neobvyklých sympatí, tak ať pak nejseš zklamaný, že ses musel připravit a ani sis neštrejch. Ona by ráda viděla nějakou vzájemnou bi interakci a on to chce vyzkoušet. Absolutní top je pro nás představa 69 zkombinovaná s polohou zezadu.
Na důkaz toho, žes to přečetl celé, prosím zakomponuj do své odpovědi na inzerát slovo bambus :D Za kreativitu budou body navíc. Případný návrh na setkání ve sw by tě neměl úplně rozhodit, kdyby na to došlo.