Suchen

Mann
Paar Mann & Mann
Suchzweck:
geschlecht

Benutzeralben (2)

Sexuelle Hobbies und Interessen

Analverkehr
tiefer Oralsex
Fußfetisch
Oralsex
Pissing
Sandwich
sex in der Öffentlichkeit
sexy Lingerie
Nylons
Sperma
Bondage
hohe Absätze
Dominierer - Sklave
Fingern

Persönliche Beschreibung

Jsem obyčejná žena, ničím vyjimečná.
Mám 36 let, měřím asi 165cm, 55kg, malá prsa ( má to i své výhody :)) , zadek akorát (do tvých rukou :)). Jsem z Frýdku.
Hledám muže, se kterým se chci setkávat pouze na sex. Ideální jednoho ( nebo dva ;)), dlouhodobě (mám ráda své zdraví,). Nejdu s každým.
Od tebe očekávám, že jsi rozumný, diskrétní, věk 40-45let, vysoký ( vyšši jak já), čistotný. V sexu dominantní, vášnivý, drzý ( já jsem submisivní). Nejlépe zadaný.
Jsem také zadaná a nehodlám na tom nic měnit. Hledám, protože můj muž sex tolik fyzicky nezvládá a mně to velmi chybí. S hračkami si to tolik neužiji.
Má představa o schůzce, sejdeme se, někde na diskrétním místě např. parkoviště, které není tak frekventované, popovídáme si o představách a požadavcích a v případě sympatie můžeme hned pokračovat v autě. Na další schůzce se pak už domluvíme na nějakých prostorách. Ke mně však nejsi zvaný.
Nejsem schopna odpovědět všem. Na základě něčeho si vybírám. Neznamená to, aby jste posílali fotky svých pér apod. Na takové nebudu vůbec reagovat, naopak budu blokovat. Stejně tak neodpovídám na smajlíky, těm , kteří nesplnují požadavky z mého profilu, neodpovídám na otázky, jak je. To by jsme se nikam nedostali. Eroticky si nehodlám dopisovat.
Mám zájem o reálné schůzky. Žádám tedy o respektování mých požadavků a rozhodnutí.