Suchen

Mann
Suchzweck:
Freundschaft
geschlecht
Plaudern
Fotoshooting

Geschichten (2)

Procházka přírodou s kolegou

vor 7 Tagen 22 3236 80

Při focení galerie v lese jsem si vybavila zážitek z mého mládí. Z doby, kdy jsem byla sama ve velkoměstě v pronajatém bytě a ve své první práci po škole. Neměla jsem závazky, nebránila jsem se novým…

Nevěra na svatbě

vor 12 Tagen 46 8722 215

Ahoj, jak jsem slíbila, pokusím se Vám popsat nějaké svoje zážitky. Na co si často vzpomenu je jeden hezký zážitek s jedním ženáčem na svatbě jednich našich kamarádů. V tu dobu jsme měli ještě malé…

Sexuelle Hobbies und Interessen

sexy Lingerie

Persönliche Beschreibung

Ahoj,

ještě než jsem se stihla rozkoukat, mám v poště desítky zpráv :-)

Všichni se ptáte, kdo jsem, co hledám atd. Pokusím se shrnout, proč jsem si zde založila profil. Aktuálně jsem v celkem dlouhém manželství, ale tak trochu sama s dětmi. Stále vdaná, ale tak trochu single. Nechci to moc řešit, prostě to tak je.

Tenhle profil jsem si založila protože si chci sama s někým psát, dávat galerie, možná z toho mit i nějaký drobný výdělek a je vlastně fajn se občas i někdy s někým setkat. Určitě nečekejte, že mi párkrát napíšete a hned se uvidíme, nebo snad i že hned spolu něco budeme mít. Tak to ne :-) Určitě nejsem svatá, ale všeho s mírou. Ale i případnému setkání s mužem se bránit nebudu, když uvidím, že si sedíme a bude mne přitahovat. Kdo se mi líbí? Sportovní kluci, hezké postavy, prostě udržovanost, úroveň.

Mám za sebou i různé pěkné zážitky. Jak z mládí, tak i z manželství, ať už s manželem nebo i s někým jiným. Ano. Přiznávám se. Ne vždy jsem byla vzorná manželka :-) Jak bude více času, určitě se napíšu i nějaké povídky vycházející z mého života.

A k mé sexuální povaze? Jsem spíše submisivní. Takže protějšek mne musí umět dostat a vlastně to tak nějak celé "režírovat". Jinak mám ráda klasiku.

Včera mi kamádka pomohla s focením. Jak budu mít fotky upravené, určitě je sem dám. Hodil by se mi nějaký fotograf :-) Tak to asi teď hledám :-)

Jo a jsem z Prahy.

Tak zatím ahoj