Suchen

Frau
Paar Frau & Mann
Suchzweck:
Freundschaft
geschlecht
Plaudern

Persönliche Information

Sprachkenntnisse: Slovenčina
Sternzeichen: Zwilling
Sexuelle Orientierung: Hetero
Augenfarbe: braun
Haarfarbe: braun
Größe: 197 cm
Gewicht: 110 kg

Sexuelle Hobbies und Interessen

Analverkehr
tiefer Oralsex
Fisting
Sandwich
sexy Lingerie
Gruppensex
Bondage
Swingers
Sneaking
hohe Absätze
Fingern

Persönliche Beschreibung

Musím trochu poopraviť svoj profil: čo tu hľadám? Veľmi rád spoznávam nových ľudí, som komunikatívny, bavia ma inteligentné dvoj a troj zmyselne koncipované vety. Hlavne ma baví debata s tým šteklením toho magického "čo keby".
Nemám potrebu ženy klamať, ohurovať, váľať na chrbát, no mám potrebu ľudí spoznávať a nasávať pikantnosti života.

Som normálny chlap /narodený vtedy, keď chlapi ešte boli vychovávaní ako chlapi/, do výšky vyrastený, posilňovňou veľmi neovplyvnený / tehličky mikroskopom hľadať, ostatné voľným okom neviditeľné/ . Snažím sa byt vtipný a vysoko nad vecami, mám rád humor a aj môj humor je trefný a dosť často aj ostrý.

Tento portál ma naučil, že veci s presným pomenovaním na čo majú byť použité, sa používajú presne naopak. Čo tu teda hľadám? Už asi nič, alebo možno niečo normálne nenormálne, alebo nenormálne normálne. :) Hlavne niečo, čo nie je nasilu, človeka by mal život baviť a nie len hrať divadielko pre okolie. Niekoho, na koho spoločnosť sa budem tešiť a dodáme si vzájomnú energiu, nie bezduché vypisovanie, podvodné profily chlapov a podobné výkvety tohto sveta.

Viem, že tu nemám galérie, ale veď to čaro okamihu, prvého stretnutia, falošného úsmevu, toto práve zaručuje. :) Nemám čo skrývať, stačí sa ozvať a ja Vám foto pošlem. Ale úplne najradšej mám živých ľudí, ktorí radi vybehnú z intimity počítačového sveta a dovolia mi strápniť sa osobne.
Napíšte, veď nejde o nič, maximálne tak o život. :)