Suchen

Frau
Paar Frau & Mann
Suchzweck:
Freundschaft
geschlecht
Plaudern

Geschichten (1)

Představy při onanii

vor 9 Monaten 1 1093 5

Probouzím se do deštivého pátečního rána. Jako obvykle se budím s erekcí, která vyzývá k tomu, abych si v rychlosti vyhonil a dosáhl slastného uvolnění. Během doteků myslím na porno scénu, kterou…

Blogs (1)

Návštěva

vor 11 Jahren 5 2053 6

Nevím jak začít.Jednou Jsem chatoval na Facebooku jako teda každý den. Najednou se mi ukázalo že si mi chce přidat do přátel jedna paní. Tvář se mi zdála povědomá tak jsem si řekl proč ne. Byla…

Persönliche Information

Alter: 49 Jahre
Sternzeichen: Krebs
Sexuelle Orientierung: Bi
Familienstand: unverheiratete Partner
Augenfarbe: braun
Haarfarbe: schwarz
Größe: 180 cm
Gewicht: 80 kg

Sexuelle Hobbies und Interessen

Analverkehr
tiefer Oralsex
Oralsex
sandwich
Gruppensex
sperma
Bondage
sneaking

Persönliche Beschreibung

Vzdal jsem hledání. Hledal jsem pár nebo ženu. Ale každý tu jen slibuje. Tak si tu aspoň rád popovídám s fajn lidičkama.



Hledám k sobě sympatický pár nebo ženu který(á) dokáže ocenit půvaby sexu a milování s vášní. Pokud jsi z mého regionu, je ti xx let, jste časově nezávislý a myslíte, že by jste měly zájem o dlouhodobější vztah s mužem, klidně se ozvěte. Zkušenosti mám, ale nepatřím k těm, co na první schůzce stahují hned kalhoty a nemám rád dopolední rychlovky a jednorázové akce. Hledám spíše rodinné přátele, kde sex vyplyne ze společně strávených okamžiků, kdy to bude všem příjemné.

SBĚRATELÉ FOTEK PROSÍM NEPIŠTE. KLIDNĚ SE VÁM ZAPNU NA WEBCE. RADĚJI SE S VÁMA UVIDÍM NA ŽIVO NEŽ ABYCH POSÍLAL SVÉ FOTKY.

Medvidecek8 lhář a podvodník