Dating-Anzeigen (9)

Najde se tu nějaká odvážná kočička na dovádění po vzkazech (emailu). Dlouhodobě. Do detailu ti popíšu, jak se špička mého jazyka noří do tvé kundičky a ochutává tvou šťávičku a poštěváček, jak rukou svírám tvé prso a prsty dráždím bradavku, nebo jak můj ocas vyplňuje tvou mokrou prcinu... Vyměníme fotky, nebo videa a můžeme naše příběhy a představy časem zrealizovat. Při symatiích může být i pár (on hetero).

Centroplan Centroplan
Mann sucht Paar
Czech Republic Ústecký kraj
Ohne trans

Dáme si sraz někde na odlehlém klidném místě, on bude na místě řidče, ona na zadních sedadlech. Přijdu k vašemu autu, otevřu zadní dveře, ona mi ukáže svou připravenou kundičku, kleknu si k ní a začnu jí hezky lízat, sát, prstit a dráždit. On se pouze dívá ze sedadla řidiče. Přivedu ji k orgasmu, odcházím a vy odjíždíte. Nebo bude jiný konec, kouření, 69, sex, hetero trojka (nic mezi muži)? Zkusíme to, nebo máte nějaký jiný nápad, napište. Mostecko a široké okolí. Čistota, zdaraví, ochrana a diskrétnost z obou stran beru jako samozřejmost.

Najde se tu nějaká odvážná kočička na dovádění po vzkazech (emailu). Dlouhodobě. Do detailu ti popíšu, jak se špička mého jazyka noří do tvé kundičky, ochutává tvou šťávičku a poštěváček, jak rukama svírám tvé kozičky a prsty dráždím bradavky... Vše může být zpestřeno výměnou fotek, nebo videí a jako třešnička na dortu může být i zrealizování našich představ a příběhů...

Dáme si sraz někde na odlehlém místě, on bude řidč, ona na straně spolujezdce. Přijdu k autu, ona stáhne okénko, nebo otevře dveře, rozepne a sundá mi kalhoty a začne mě honit a kouřit. Může se třeba i otočit a vyšpulit na mě prcinku na protáhnutí. On pouze dívák ze sedadla řidiče, nebo se může sám honit. Ona mě přivede k orgasmu, já poodstoupím a vy odjíždíte. Zkusíme to, nebo máte nějaký jiný nápad, napište. Venku je nádherně a je tolik možností. Mostecko a široké okolí.

Najde se tu nějaká odvážná kočička na dovádění po vzkazech (emailu). Dlouhodobě. Do detailu ti popíšu, jak se špička mého jazyka noří do tvé kundičky a ochutává tvou šťávičku a poštěváček, jak rukou svírám tvé prso a prsty dráždím bradavku... Vše může být zpestřeno výměnou fotek, nebo videí a jako třešnička na dortu může být i zrealizování našich představ a příběhů. Při symatiích může být i pár (on hetero).

Centroplan Centroplan
Mann sucht Paar
Czech Republic Ústecký kraj
Ohne trans

Dáme si sraz někde na odlehlém místě, on bude řidč, ona na straně spolujezdce. Přijdu k autu, ona stáhne okénko, nebo otevře dveře, rozepne a sundá mi kalhoty a začne mě honit a kouřit. Může se třeba i otočit a vyšpulit na mě prcinku na protáhnutí. On pouze dívák ze sedadla řidiče, nebo se může sám honit. Ona mě přivede k orgasmu, já poodstoupím a vy odjíždíte. Zkusíme to, nebo máte nějaký jiný nápad, napište. Mostecko a široké okolí.