Dating-Anzeigen (2)

Touto cestou hledáme někoho normálního a v pohodě. Piš nám, jen pokud to myslíš vážně a také máš volné večery, kdy můžeme dorazit nebo ty. A jak se poznat? Nejdříve chceme vědět tvůj věk (max. do 45 let), jak vypadáš a co si představuješ. Rádi najdeme někoho na více setkání pokud si budeme rozumět. Nedáváme telefonní číslo a tak domluva bude probíhat pouze tady.
Tak pokud hledáš opravdu, napiš, zkus to.

Ahoj, jsme pohodový manželský pár 35 a 33 z Ústeckého kraje,který k sobě hledá kamaráda, nešlo by pouze o sex ale i dlouhodobé přátelství.
Rádi bychom slušného sympaťáka, čistotného a zdravého, nejlépe bez vousů,diskrétnost je samozřejmostí. Žádné dlouhé vypisování a posílání fotek, přemlouvání.
Žádné fotky místo "ahoj"nemusím po otevření vidět tvého ptáka, tak to prosím nedělej. Když napíšeme že nemáme zájem,respektuj to jsme dospělí a snad se nebudeme prudit a kazit si den.

Foto vítáno, protože na sympatiích záleží. Zázemí máme, po domluvě můžeme i my navštívit Tebe.
ANO máme hodně vzkazů a ANO vybíráme si pečlivě .
Máme to jako zpestření, takže já si vyberu sama koho budu chtít, nejsem tak zoufalá ,že musím brát úplně kdekoho.
NE nikam sama s tebou nepůjdu a NE žádný bisexuál . Máme svoje pravidla a dohody, takže to respektuj, pokud nebudeš tyto věci respektovat ,nediv se ,že neodpovíme.

Schůzky po domluvě spíše víkendy, nebo jak vyjde čas. Takže pokud jsi sympatický nekuřák, sportovní postavy, flexibilní, upravený ve věku do 47 let, se smyslem pro humor a pohodář, tak Tebe právě hledáme.Jestli si pochopil naše požadavky tak napiš, pošli svojí fotku a zábava může začít.
Odpovíme pouze těm kteří nás zaujmou, a na nějaké prosím prosím neslyšíme. Tak se budeme těšit.