Společné prožívání

20.5.2024 02:36

Hezký den. Ačkoliv jsem normálním mužem jsem potají duší dívkou a toužím začít být smyslnou,něžnou,milující a úžasnou ženou.Hledám rozumného zadaného,úplně obyčejného,slušného,milého a hodného muže pro krásný,diskrétní ale věrný diskrétní milenecký vztah a upřímné opravdové přátelství nejen v postýlce..Jsem milý, štíhlé sportovní postavy,něžný a velmi mazlivý,Hledám partnera před kterým si můžu (pouze v soukromí při sexy hrátkách a milování) chovat zženštile a mít ženskou roli.Proto hledám někoho, kdo ovládá inteligenci, šarm, dovednost svádění a i se dvořit,abych já se ti chtěla odevzdat a být tvá bi přítelkyně. Nechci střídat partnery a požaduji to i na druhé straně..Budu ti skvělou milenkou která tě vždy podle tvých potřeb uspokojí a bude ti věrná Jsem nezkušený muž na úrovni, hodně chtivý a pasivně založený muž co hledá chlapa, který by chtěl mít intimní a diskrétní a pravidelný vztah založený na všem hezkém mezi muži, na sexu a jemných dotyků. Hodně chci uspokojovat muže a objevovat krásu mužského pohlaví. Prostory nemám,proto uvítám když Ty je budeš mít a prosím z nějaké rozumné vzdálenosti od Budějovic kde bydlím. Děkuji.

Promocionar el anuncio de citas

  • Este anuncio de citas está ahora en el lugar 99 en la lista. Puede mejorar el anuncio hasta ponerlo en 1er lugar ahora mismo.
  • El uso repetido de la función de promoción suma los días, los anuncios de citas con más días acumulados obtendrán una posición más alta en la lista.
: