Búsqueda

Hombre
Mujer
Pareja mujer & hombre

Álbumes del usuario (1)

Información personal

Edad: 48 años
Orientación sexual: hetero
Estado civil: casad@
Color de los ojos: verde
Color del pelo: moreno
Talla: 178 cm
Peso: 78 kg

Descripción personal

Jsem začínající TV žena, prostě kluk co rád nosí dámské oblečení,ráda bych našla kamaráda nebo kamarádku ale i někoho jako jsem já na výměnu názorů a případně i společné hrátky.
Nehledám jen sexuální hrátky,ale i přátelství,popovídání o všem možném a také bys měl vědět,že na veřejnosti nenosím žádné dívčí prádélko.To jen v soukromí se pro tebe obleču jako dívka či žena,vemu paruku,nalíčím se a budu se jako dívka chovat.
Normálně jsem kluk který má rodinu,chodí do zaměstnání,má své koníčky a zájmy,ale když mohu,jsem sám doma,tak se ze mě stává dívka,která sní o svém muži,který v ní bude vidět dívku,který si se mnou bude umět popovídat a pokud bude chtít,tak i mě oblékat podle svého.
Můžeme mí třeba naše koníčky podobné či společné,tak můžeme být třeba jako dva kamarádi a večer nebo když budeme samotní,tak z nás bude muž a žena.
Ne,nebojte se,nejsem Zlatokopka ani nechci využívat situace, jen chci dát prostor i pro přání partnera.Chci Tě poznávat a až nastane ta správná chvíle,tak se i osobně setkat,protože právě to osobní setkání napoví nejvíce.
Ráda bych našla muže,ale i ženu,který-která ve mě bude vidět svojí diskrétní přítelkyni,který hledá ve svých volných chvílích,snech a tužbách doplnění a zpestření svého stávajícího vztahu.Ano,vím o čem píši také jsem ženatý,ale tahle volba stávat se občas ženou je moc silná a tak krásná.
Měl bys mít nějaké své zázemí,kde se mohu převléknout,vzít paruku,nalíčit a stát se tak ženou jen a jen pro sebe.Do nějaké rozumné vzdálenosti moc ráda přijedu autem,ale každopádně soukromí je jen a jen na tobě.
Nehledám jednorázové pobavení a povyražení,nejdříve tě chci poznat zde ve vzkazech,pak hned osobní setkání na neutrálním místě v Č.Budějovicích a pak když budou sympatie a přeskočí jiskra,tak i více.
Na věku mě nezáleží,ale na čem ano,tak to je charakter,povaha a srdíčko.

Jsem vybíravá a čtu mezi řádky,proto se omlouvám že ne každému odepíši.