Búsqueda

Mujer
Pareja mujer & mujer
Grupo
Propósito de búsqueda:
amistad
conversación
sesión de fotos

Información personal

Edad: 51 años
Signo del zodiaco: Géminis
Orientación sexual: hetero
Estado civil: divorciad@
Color de los ojos: azul
Color del pelo: rubio
Talla: 186 cm
Peso: 95 kg

Aficiones e intereses del sexo

sexo anal
garganta profunda
fisting
látex
sexo oral
orinar
sexo en público
lencería sexy
nailon
sexo de grupo
SM
bondage
uniformes
tacones altos
dominador - esclavo
digitación

Descripción personal

Provozuji BDSM, fetish klub, a profil jsem si zde vytvořil,abych mohl komunikovat s přáteli. Popřípadě poznat nové spřízněné duše. Pořádáme různé tématické akce,párty pro lidi stejného, či podobného zaměření. Pokud máte někdo nějaký dotaz, myšlenku, jsem tu průběžně skoro každý den na mrkačku.

Další má zkušenost zde : Je mi moc líto, ale svá fota tu mít nemohu, kuli tomu že nejsou dost erotická. Fetish asi pro místní adminy není dost erotický (na mužích), a jako veřejně známá osobnost tu svého pinďoura fakt vystavovat nebudu.

Další smutná zkušenost zde, mám tu s přestávkou profil vlastně od začátku. A kvalita šla někam dolů do tmy, kam lidské oko nedohlédne, jsou tu tuny červených profilů, ale pouze pár gramů ženského hormonu.

Je smutné, když mám seriózní přístup, a protějšek něco sám chce, a ještě mě tu ponižuje a uráží a zkouší. Je to tu samý plevel.


Tak zkušenost číslo dneska Nick nebudu uvádět, pochválím galerie, hodíme pár řádků, a začne ze mě mámit fotky, pak mě slovně urážet, a ve finále si mě zablokuje. Opravdu seriózní přístup. Je to tu samý plevel.