Búsqueda

Hombre
Mujer
Pareja mujer & hombre
Propósito de búsqueda:
amistad
sexo
relación
conversación

Información personal

Sexo:
Edad: 65 años 64 años
Signo del zodiaco: Acuario Aries
Orientación sexual: bi bi
Estado civil: casad@ casad@
Color del pelo: moreno moreno
Talla: 178 cm 178 cm
Peso: 90 kg 95 kg

Anuncios de citas (1)

BI syna

Pareja buscando hombre
Czech Republic Středočeský kraj

Dědeček s babičkou hledají osamělého, nezadaného BI muže staršího 35 let (s vyplněným profilem a galerii) jako BI syna z dostupné vzdálenosti, který by k nám jezdil na víkendy, svátky a jiné dny volna. Hledáme jen někoho stálého, spolehlivého, veselého, dárce krve z dostupné vzdálenosti na časté dlouhé schůzky, pohodu, příjemno. Vše bez fin. zájmů! O nabídky pánů bez vyplněného profilu a galerie nemáme zájem. Nezávazná schůzka napoví. Prosíme jen o korektní, férové a něco vypovídající odpovědi. Na hloupé a nic neříkající odpovědi nebudeme reagovat.

Aficiones e intereses del sexo

sexo anal
garganta profunda
fisting
sexo oral
orinar
sexo de grupo
esperma
furtivo
digitación

Descripción personal

Hledáme jen starší 35 let!! Hledáme nezadaného BI muže (plně BI né jen jako) nebo jiný BI pár. O anonymní muže - bez vyplněného profilu a galerie nemáme nejmenší zájem. Hledáme přátele, přítele, kamaráda na kamarádství, povídání, kafe, vínečko, pivko, zábavu i příjemno. Hledáme jen trvalejší férový vztah. Někoho z dostupné vzdálenosti, kdo by k nám jezdil podobně jako jiní jezdí na chaty nebo chalupy,i s podobným programem a zůstal s námi přes noc, pohoda, klídek na vše času dost. Hledáme jen dárce krve nebo muže s testy.
Hledáme na scházení, povídání, kafe, vínko, pivko, v létě grilování na zahrádce, do wellness, zajít na véču apod. Prostě pohoda. A co se týká erotiky a sexu jsme oba mazlíci Oba máme rádi mazlení, hlazení, lízání, líbání, cucání, prstování apod. a to vše kdokoliv s kýmkoliv.Jsme z Kutné Hory. Na SMS nereagujeme. Bez finančních zájmů!! Sympatie podmínkou. My jsme jen obyčejní neatraktivní skoro normální lidi z vesnice a obyčejné lidi hledáme. Najde se někdo z dostupné vzdálenosti na reálná scházení, pohodu, nahotu, hrátky, stříkání,lízání apod. Vítaná je i mírná perverze. O muže hetero, SUB, DOM, SM, mládež, samotné ženáče, jen pasivní apod. nemáme nejmenší zájem.Pánové kteří nemají vyplněný ani profil nám nestojí ani za odpověď.