Anuncios de citas (1)

Hraní pro...

Pareja buscando hombre
Czech Republic Hlavní město Praha
Hombres
Sin trans
Edad 40–70

Pár hledá muže pro krásné, byť nevinné hrátky.

V první řadě je nutné si přečíst inzerát až do konce. Nesplníš-li, propadneš výběrovým sítem a neodpovíme.

POŽADAVKY: Hetero muž, jednoznačně submisivní (žádní switch, apod. - lehce se to pozná), věk 45 – 65 let, 165 – 180 cm, Praha, nebo Středočeský kraj, mohutnější, ne hubený, ne obézní. Úroveň, čistota, jsou samozřejmostí, do zprávy foto celé postavy. Představ se a napiš bez hrubek něco o sobě. O další soukromé údaje, ani fotky přirození nestojíme. Ještě jednou: Pro výběr nám bohatě postačí civilní foto celé postavy v oblečení a klidně může být bez obličeje. Jsou to naše podmínky, my vybíráme, ostatní se nemusí namáhat, takže s řečmi jako „fotku pošlu později“, nebo „bydlím daleko, nevadí?..“ neobtěžovat - to skutečně vadí.

Jsme slušní a solidní, ale pokud se někomu zdá inzerát arogantní – nemusí přeci odpovídat... Píšeme takhle na základě našich zkušeností, protože těch 95% lidí, nesplňujících podmínky jen zbytečně obtěžují a okrádají o čas i sebe..

POUZE TEN, KTERÝ BUDE SPLŇOVAT PODMÍNKY INZERÁTU A NAPÍŠE SLUŠNOU ZPRÁVU, MÁ ŠANCI NA ODPOVĚĎ A BUDE ZAŘAZEN DO UŽŠÍHO VÝBĚRU. Následná komunikace bude o nutnosti se osobně poznat (třeba na kávě - jsme reální), o případné domluvě setkání, atd.