Mot_Nata

Sexo:
Pareja Hombre & Mujer
Czech Republic Hlavní město Praha

Anuncios de citas (1)

Hraní pro...

Pareja buscando hombre
Czech Republic Hlavní město Praha
Hombres
Sin trans
Edad 40–70

Pár hledá muže pro krásné, byť nevinné hrátky.

V první řadě je nutné si přečíst inzerát až do konce. Nesplníš-li, propadneš výběrovým sítem a neodpovíme.

POŽADAVKY: Hetero muž, jednoznačně submisivní (žádní switch, apod. - lehce se to pozná), věk 45 – 65 let, 165 – 180 cm, Praha, nebo Středočeský kraj, mohutnější, ne hubený, ne obézní. Úroveň, čistota, jsou samozřejmostí, do zprávy foto celé postavy. Představ se a napiš bez hrubek něco o sobě. O další soukromé údaje, ani fotky přirození nestojíme. Ještě jednou: Pro výběr nám bohatě postačí civilní foto celé postavy v oblečení a klidně může být bez obličeje. Jsou to naše podmínky, my vybíráme, ostatní se nemusí namáhat, takže s řečmi jako „fotku pošlu později“, nebo „bydlím daleko, nevadí?..“ neobtěžovat - to skutečně vadí.

Jsme slušní a solidní, ale pokud se někomu zdá inzerát arogantní – nemusí přeci odpovídat... Píšeme takhle na základě našich zkušeností, protože těch 95% lidí, nesplňujících podmínky jen zbytečně obtěžují a okrádají o čas i sebe..

POUZE TEN, KTERÝ BUDE SPLŇOVAT PODMÍNKY INZERÁTU A NAPÍŠE SLUŠNOU ZPRÁVU, MÁ ŠANCI NA ODPOVĚĎ A BUDE ZAŘAZEN DO UŽŠÍHO VÝBĚRU. Následná komunikace bude o nutnosti se osobně poznat (třeba na kávě - jsme reální), o případné domluvě setkání, atd.