Búsqueda

Hombre
Propósito de búsqueda:
amistad
sexo

Información personal

Edad: 41 años
Orientación sexual: hetero
Estado civil: casad@

Anuncios de citas (1)

Milenec

Mujer buscando hombre
Czech Republic Hlavní město Praha

Hledám jen jednoho jediného milence (40-65), už mě to unavuje to věčné lhaní, slibování a tahání za nos. Pak se nikdo nesejde, nebo mě začne ignorovat, asi potom co si u konverzace pohonil, nebo jen tahání fotek (nikdy už první neposílám) nebo já už nevím. To se fakt nenajde někdo na úrovni a kdo nekecá?? Bude Vás psát určitě spousta, tak prosím... ahoj , jak se máš, foto tvé chlouby mě fakt nezaujme.
Jsem žena co se o sebe stará a jako žena vypadá (ženské křivky *1* ) Ráda bych podporu např jako asistentka, kterou mohu být taky. Vše je na domluvě. Najde se gentleman, který umí ocenit ženu ( s duší holky) není lakomec a ví jak se postarat o milenku, ve všechsměrech. Ps: napiš něco o sobě a tvou přibližnou představu, něčím zaujmout, vyniknout? Hezký den či večer

Aficiones e intereses del sexo

sexo oral
sexo en público
lencería sexy
nailon
digitación

Descripción personal

Jsem dost náročná ve všech směrech, tak prosím, honiči, slibotechny, lháři, tahači fotek, falešný profily a ostatní podprůměr tady, nepište mi, neztracejte můj ani váš čas, děkuji.
Jsem holka ženských křivek, tak komu se líbí hubený to opravdu nejsem. Ani nejsem nějak moc velká baculka, prostě ženské tvary a těch pár kg na víc je na správných místech :))
Miluju smích, život lidi a vše co k tomu patří, jsem živel ve všech směrech. Jsem dost náročná, ale myslím si, že mám i dost co nabídnout.
Hledám tady jen jednoho jediného milence, který mi dopřeje luxus ve všech směrech, když budu já spokojena, udělám vše proto aby byl i on. Zdraví a diskrétnost je na prvním místě.
Vzhled, postava, věk není důležitý, nejvíc je osobní sympatie a chemie. Pro mě je důležité jaky je člověk, když se s ním nebudu nudit, budeme si mít co říct, a ještě když bude dokonalý sex. Tak co víc si přát, pak mi je jedno, jestli je velký, malý, starý, tlustý, hubený, ale zas úplný extrémy taky nemusím. Nějaká úroveň a hlavně čistota a zdraví.
Jsem spíše na starší.

Musim doplnit pro méně chápající, nebo pro ty co neumí číst. Myslím si, že mám na profilu a i v inzerátu dostatečně popsané co chci, ale asi ne!! Tak prosím, přečti si to celé. Nikde nemám napsané, že se sejdu s každým a hned, samozřejmě, že až po pár větách, abych zjistila jestli se to alespoň podobá mé představě, co chci vědět mám v inzerátu a opravdu mě nebaví to každému psát znovu zvlášť. Tak to prosím respektujte. A když píšu že chci luxus , či rozmazlování, tak ano dejme tomu je to vydržovaní milenky. Když se Vám to nelíbí, nemusíte mi psát.