Búsqueda

Hombre
Mujer
Pareja mujer & hombre
Pareja hombre & hombre
Grupo
Propósito de búsqueda:
amistad
conversación
sesión de fotos

Álbumes del usuario (2)

Información personal

Edad: 29 años
Color de los ojos: azul
Color del pelo: rubio

Aficiones e intereses del sexo

dominatriz - esclavo
fetichismo de pies
látex
lencería sexy
nailon
SM
esperma
bondage
uniformes
tacones altos
travestismo

Descripción personal

Zdravím Vás, na úvod bych ráda napsala něco o sobě. Jsem mladá dáma, vysokoškolačka se silně dominantními sklony, mám ráda život a snažím se jej užívat na plno. Než se mě někdo rozhodne oslovit, tak prosím vždy jen slušně, nejsem zvědavá na žádné hulváty. Čeština je velice krásný jazyk a proto pokud jej neumíte používat, jděte o profil dál.

Mám moc ráda sexy prádélko a jsem moc ráda obdivována muži i proto jsem se rozhodla že slušným zájemcům zašlu případně zájmu své spodní prádlo samozřejmě za drobnou finanční kompenzaci, v tomto směru jsem schopna zájemcům splnit jeho perverzní touhy. Také jsem se rozhodla nabídnout své služby dominy. Mám však několik pravidel, nikdy se nebude jednat o sex, jde mi čistě o BDSM, takže ten po mě nechtějte. Další věc je ta, ze na případnou lekci mohu přijet jen já za Vámi, jsem mobilní, ale v současné době nedisponuji vhodnými prostory pro lekce. Otrocká daň za každou hodinu lekce je 1500 Kč/hod. Vybavení na lekce mám. Praktiky které nabízím jsou tyto:

Tvrdý výprask, bití, převýchova, mučení koulí, ponižování elektro, strap on, mučení bradavek, svazování, péče o nohy, šlapání na tělo... Případné další praktiky lze domluvit osobně nebo po telefonu. Nikdy nikomu nebudu posílat civilní foto, ani po Vás ho nepožaduji, nechtějte jej Vy po mě. Prosím neobtěžuje mě žádostmi o sex, vztah a podobně, tyto zprávy rovnou mažu.

Mé telefonní číslo je : 721 263 729.

Pokud má někdo zájem o reálnou lekci, prosím kontaktujte mě na uvedeném telefonním čísle. Jelikož jsem dost časově vytížená, tak pokud telefon nezvednu, prosím o zaslání sms a až budu moc, ozvu se Vám zpět.

Milí přátelé, to jest vše co Vám ze sebe mohu nabídnout, takže prosím jiné nabídky mi neposílejte, nebudu je akceptovat, za VIP budu velice ráda

děkuji,

Vaše princess.