Búsqueda

Propósito de búsqueda:
amistad
sexo
relación
conversación

Información personal

Edad: 40 años
Orientación sexual: hetero
Estado civil: solter@

Anuncios de citas (1)

Hotwife, cuckoldress

Hombre buscando mujer
Czech Republic Hlavní město Praha
Mujeres
Sin trans

Jsi, nebo se toužíš stát hotwife, cuckoldress, sexuální požitkářkou? Mučitelkou, která se vyžívá v zakazování uspokojení partnera, provokaci, kontrole a moci. Chceš zázemí, podporu, lásku a přitom mít vlastní velkou svobodu? Možná máš ráda rozhodování ve vztahu ve svých rukou? Můžeme spolu objevovat všechny taje, která tato cesta nabízí . Nebude to vždy lehké, ale o to víc to bude krásné... Je mi 40 let, nezadaný, bezdětný, bez závazků, sportovně i životně aktivní .

Aficiones e intereses del sexo

dominatriz - esclavo
fetichismo de pies
látex
sexo oral
orinar
lencería sexy
nailon
SM
uniformes
tacones altos

Descripción personal

Nevzdávající se v hledání, stojící pevně nohama na zemi, věřící v možnost existence oboustranně spokojeného vztahu. Hotwife, cuckoldress, sexuální požitkářku. Mučitelku, která se vyžívá v zakazování uspokojení partnera, provokaci, kontrole a moci. Hledá zázemí, podporu, lásku a přitom miluje vlastní svobodu. Možná má ráda rozhodování ve vztahu ve svých rukou …

Mám klidnout, podporující povahu. Nemám rád konflikty, umím pracovat i odpočívat. Jsem nezadaný, bezdětný, bez závazků, s vlastním zázemím a prací, která je zajímavá a na chleba vydělá. Co víc si přát :-)