Búsqueda

Pareja mujer & hombre
Propósito de búsqueda:
amistad
sexo
sesión de fotos

Álbumes del usuario (2)

Información personal

Sexo:
Edad: 47 años 41 años
Estado civil: casad@ casad@
Talla: 180 cm 170 cm
Peso: 86 kg 60 kg

Aficiones e intereses del sexo

sexo oral
sexo en público
sexo de grupo
esperma
swingers

Descripción personal

Priamosť, túžby, chute, pocity a vnímanie. Keď sa raz otočíme za seba, chceme vedieť a vidieť, že sme život žili a užívali. Zvedavosť a vzrušenie nás ženú vpred. Sme preto otvorení objavovaniu a skúšaniu nového. Ak si chcete dopriať slastné pocity, hrať sa a spoznávať svet nových chutí, možno ste pre nás tí správni. Radi sa zoznámime a stretneme s príjemným, sympatickým párom, ktorý sa s nami dokáže reálne podeliť o svoje fantázie. Vážime si vlastné zdravie a apelujeme týmto na vašu zodpovednosť a schopnosť rešpektovať nielen nás, ale tak isto i samých seba (bez potreby prílišného striedania nových partnerov). Pár obdarený prirodzenou inteligenciou, zmyslom pre humor a chuťou objavovať, či vyskúšať nové a nepoznané je našou cieľovou destináciou. Dúfame, že takto spoznáme priateľov, ktorí nám občas venujú aj svoje vzácne voľné chvíle (spoločný večer, noc, návštevy), kde budú šťavnaté hry, vzájomné výmeny a spoločné hry a užívanie si dovolené a vítané.

Ak ste sa prelúskali našim profilom a pochopili myšlienky v ňom, napíšte kľudne pár slov. Možno ste to práve vy, koho hľadáme. Ak sa neopýtaš, odpoveď je vždy nie. A ak nevykročíš, nedozvieš sa, kam by ťa cesta zaviedla. Chceme spoznať reálny pár, ktorý hľadá reálny pár. Priateľov, ktorí privítajú vo svojom živote priateľov. Hľadáme ľudí činu, ktorých slovo má hodnotu. Ľudí s normálnymi postavami, hodnotami a normálnym chovaním. Sme aktívny manželský pár s jedným dieťaťom, často cestujeme, máme široký rozhľad, zmysel pre humor, sme zodpovední a s pozitívnym vzťahom k sexu a erotike. Od ľudí, s ktorými komunikujeme, viac ako čokoľvek iné očakávame priamu reč, slušnosť, čestnosť a diskrétnosť.

Ak nemáte vyplnený profil a galérie, prosíme vás o foto a informácie, ktoré vyostria obraz a priblížia možný spoločný kontakt. Radi si s vami pomeníme aj civilné foto, veď sympatie zohrávajú významnú rolu v celom tomto reťazci udalostí. Bez fotografie (prípadne galérie) a sprievodných informácií v profile neodpovedáme a nereagujeme. Nájdeme sa?

Single mužov či ženy nehľadáme.

Západ SK, stred SK, moravský kraj.