Búsqueda

Mujer
Pareja mujer & mujer
Propósito de búsqueda:
amistad
conversación

Información personal

Signo del zodiaco: Escorpio
Orientación sexual: hetero
Color de los ojos: verde
Color del pelo: moreno
Talla: 180 cm
Peso: 100 kg

Aficiones e intereses del sexo

sexo oral
bondage
furtivo
dominador - esclavo
digitación

Descripción personal

Jsem velkej zlej chlap!!! Jsem kovář!! Moje prace mě naplnuje, mam rad hezký věci, a rovinu, nesnáším zdejší cenzory, hrající si na bohy, vadí mi křivda a neupřímnost, prospěchářství, a vlezdoprdelnictví.

Svoboda projevu je svoboda vyjadřovat se bez cenzury a bez omezení. Synonymní termín svoboda vyjadřování bývá někdy používán pro indikaci, že nejde jen o svobodu projevu, ale také o svobodu informace a myšlenky přijímat, vyhledávat a rozšiřovat jakýmkoli způsobem, bez ohledu na použité prostředky. Tady to ovsem neni mozne!! Cenzura je tu obrovska a nesmyslna!

Právo na svobodu projevu je zakotveno jako lidské právo v Článku 19 Všeobecné deklarace lidských práv a v Mezinárodním paktu o občanských a politických právech (MPOPP). MPOPP definuje právo na svobodu projevu jako „právo mít názory, a to bez překážek. Každý by měl mít právo na svobodu vyjadřování“.[2][3] Svoboda projevu je navíc zakotvena v evropských, amerických a afrických regionálních normách lidských práv. Tak ze pokud napisi ze se mi nelibi ta nebo jina galerie, a cenzor muj komentar,smaze, dopousti se utlaku a nesvobody projevu!! Tudiz jinak nazivanou taky jako cenzura!!!