Búsqueda

Hombre
Propósito de búsqueda:
amistad
sexo
relación
conversación

Álbumes del usuario (1)

Información personal

Edad: 30 años
Signo del zodiaco: Aries
Orientación sexual: bi
Estado civil: solter@
Color de los ojos: verde
Color del pelo: moreno
Talla: 175 cm

Aficiones e intereses del sexo

sexo oral
sexo en público
lencería sexy
sexo de grupo
esperma
swingers
furtivo
uniformes
digitación

Descripción personal

Kdo jsem? Jsem rozvedená matka dvou malých kluků o které se starám a nemám tudíž dost času na seznamování. Jsem veselá, mám ráda humor, baví mne sport a celkově aktivní život.

Co nehledám? Nehledám milence na jednu noc. Své erotické fantazie a potřeby si mohu splnit s mými přáteli z profilu Klub.EXCELLENT, kteří mne přivedli na myšlenku, abych si založila vlastní profil.

Co hledám? Hledám solidního, kultivovaného, veselého, upřímného chlapa, kterému nevadí dvě malé děti, který se rád baví, bere život s nadhledem, není to žádná bačkora. A pokud možno, aby byl ze Zlínska.

Pokud neodpovídám hned, tak prostě nesedím v tu chvíli u počítače, a nebo mě vaše vzkazy nezaujaly.

Kdo nemá šanci? Rozhodně ten, kdo nabízí FO za schůzku, nejsem na prodej. Šanci nemá ten, kdo si myslí, že mne ohromí fotkou svého přirození, jako by šlo v životě a v jakémkoliv vztahu jen o chlapův penis.

Kdo má šanci? Ten, kdo umí slušně pozdravit, napíše něco o sobě, pošle fotku tváře (civil, ne s nahatým tělem) a třeba i foto oblečené postavy, tak jeho šance se samozřejmě zvyšují.

Nejsem nějaká zoufalka, která si chce vrznout za každou cenu. Od toho mám případně zmiňované kamarády z jiného profilu. Nejsem ani zoufalka, která hledá bohatého prince. Dovedu se o sebe postarat a jsem finančně nezávislá.

Už tady jeden týpek psal v galerii oškliviny, že jsem fake profil, protože máma po dvou dětech by neměla tak malá prsa, a další slinty. Asi tady tomu dost rozumí. A navíc mě podobná obvinění nechávají v klidu a podobní končí v ignoru a na black listu. Tak se chovejte slušně, taky neobrážím vaše profily, abych tam psala blbosti...)))

Všem, které jsem zaujala děkuji, ale není v mých silách všem odpovědět. Hezký den a hezkou zábavy tady na amatérech.