Búsqueda

Mujer
Pareja mujer & mujer
Propósito de búsqueda:
amistad
sexo
relación
conversación

Información personal

Edad: 31 años
Signo del zodiaco: Capricornio
Orientación sexual: hetero
Estado civil: solter@
Color de los ojos: verde
Color del pelo: moreno
Talla: 186 cm
Peso: 84 kg

Anuncios de citas (1)

Léto a zábava

Hombre buscando mujer
Czech Republic Jihomoravský kraj
Mujeres
Parejas mujeres & mujeres
Sin trans
Edad 18–40

Najdu mladší ženu která by chtěla trávit léto společnou zábavou? Ideálně štíhlejší, veselé povahy, s chutí poznávat a bavit se. *6* Nejlépe z Brna, případně blízkého okolí.

Blíží se léto, Ignis, prýgl, večerní zábava ve městě a spousta dalšího. Pojďme někam vyrazit, užít si letní večery, víkend, odpoledne. Když k tomu přidáš trochu provokace ve formě odvážnějšího outfitu, krátká sukýnka, odvážný topík, přiléhavé šaty, fantazii se meze nekladou... Vzbudíš ve mě obrovskou touhu a zaručeně si získáš mou pozornost. Vždy nemusí jít nutně o sex, ale pokud budeme oba dobře naladění, nebude asi nic hezčího. Vše je o komunikaci a sympatiích.

Pokud jsem tě byť jen lehce zaujal, určitě se ozvi a moc rád třeba jen popíšu jaké máš planý na léto, nebo vyslechnu jiné nápady co by se dalo podniknout. Také o sobě napíšu více pokud budeš chtít. Nehledám profesionální společnost, ale normální slečnu která nechce trávit čas sama, případně mít jistou zábavu.

Léto je třeba si užít, protože litujeme pouze věcí které jsme nezkusili. Tak ať ničeho nelitujeme. *4*

Descripción personal

Hledám ženy převážně z Brna a okolí. O vzhled ani o věk vždy nejde, pokud jsi usměvavá a příjemná klidně se ozvi, rád Tě poznám a uvidíme kam to povede.

Celkově mi nejde jen o sex, z dlouhodobého hlediska hledám fajn kamarádky a pokud se někdy podaří najít tu pravou... Já vím, tady jsem asi na špatné seznamce, ale kdo ví. Nicméně ty kamarádky, ať už s výhodama nebo bez bych tu najít mohl.

Jak už jsem psal, vždy nemusí jít nutně o sex. Klidně si můžeme psát, zajít na víno, do přírody, k vodě a povídat si, nebo vyrazit na výlet, projet se na mašině ..podniknout něco jen tak. Pokud by to třeba postupně mohlo přejít někam dál bránit se nebudu, ale ani to neočekávám.

Kdyby mělo jít striktně o sex, čemuž se vůbec nebráním, můžeme se potkat jen jednou. Pokud jsi z větší dálky nevadí, zkus se ozvat. Jsem mobilní a na výlet si vyrazím rád. Není to sice můj styl, ale proč nezkusit něco nového. Jinak bych se raději přikláněl k dlouhodobějším schůzkám. Můžeme zkusit třeba nějaký film, víno.. A uvidíme jestli to takhle půjde dál.

Vždy budu dodržovat to na čem se dohodneme, jestliže má jít jen o občasné schůzky na sex, nebo naopak o kamarádství. Vždy podle pravidel, která si dáme. Nechci nikomu narušovat soukromí.

Co se sexu týče, měl jsem doposud klasické vztahy a na žádné experimenty ani drobné úchylky nebyl nikdy prostor. Proto, pokud nepůjde o nějaký extrém, zkoušení nových věcí a experimentování vítáno.


Nějaké info o mě:
Je mi 30, nekouřím, rád se bavím a sportuju. Nejsem žádný úchyl, sex mám opravdu moc rád a poslední dobou mi dost chybí, ale rozhodně to není nejdůležitější věc v životě. K ženám se chovám s úctou a nebudu popírat že jsem romantik, ale občas mám chuť to zkusit i jinak.
Pokud Tě zajímají podrobnosti, není nic jednoduššího než napsat a zeptat se.

Pokud se ozveš, představím se a pošlu i lepší fotku. Pokud pro Tebe budu nadále zajímavý, rád bych na oplátku věděl i já s kým si píšu. Nebo to můžeme nechat úplně na náhodě a někde se potkat, vždyť o nic nejde. Pokud si sedneme můžem vymýšlet co dál a pokud ne, dáme jednu kávu a půjdeme si každý po svém.