Información personal

Edad: 40 años
Talla: 190 cm

Aficiones e intereses del sexo

garganta profunda
sexo oral
orinar
esperma
digitación

Descripción personal

Vzrušuje mě, když má žena ráda nechat si pěkně poctivě vyšukat pusu a líbí se jí když chlap přiráží do pusy jako do kundičky.,drží ji u toho třeba ještě za hlavu..

Samozřejmě tak, aby to bylo vzrušující i pro ženu, to je pro mě nejdůležitější, chápu že tahle praktika vyžaduje nějakou elementární důvěru z obou stran a značnou citlivost a ohleduplnost z mužovy strany.

Je mi naprosto jasné, že porno nemá s reálným životem nic společného, to se týká všech praktik v pornu zobrazených 😎

Takže žádné násilí, i když se naoko šukání do pusy může zdát drsné, věřím že i tak to může být pro ženu vzrušující zážitek, když se cítí být plně v moci muže

Je to jenom chvilková hra na drsnost, předem odsouhlasená, dbající na zdraví a bezpečnost a respektující.

Pro mě je velmi důležité, aby se žena se mnou cítila bezpečně a příjemně a aby vše co se děje bylo i pro ni (a hlavně pro ni) vzrušující. Zvlášť u těch (ale nejen u těch) tzv. drsnějších praktik je třeba partnerku neustále hodně vnímat, ptát se i v průběhu co se jí líbí, zda je vše OK a také mít domluvené jasné znamení, kdy nastane okamžitá stopka.

Pokud má žena navíc ještě ráda výstřik na obličej, tak je to velké plus, to se mi taky moc líbí.

A co se mi taky velmi líbí, je dělat dobře ženě pusou a jazykem a orálně ji uspokojit, má-li to ráda (já to miluju). Nejsem sobec a to co rád přijímám, také rád na oplátku dávám....