Búsqueda

Mujer
Pareja mujer & hombre
Pareja mujer & mujer
Grupo
Propósito de búsqueda:
amistad
sexo
conversación

Información personal

Edad: 20 años
Signo del zodiaco: Aries
Orientación sexual: hetero
Estado civil: solter@
Color de los ojos: azul
Color del pelo: moreno
Talla: 190 cm
Peso: 75 kg

Domina alebo pár

Hombre buscando pareja
Slovakia Trnavský kraj

Som 20 ročný chalan z Piešťan. Hľadám spestrenie sexuálneho života vo forme dominy, či už samotnej ženy alebo aj páru (trans sú vítaní tiež). Rád by som skúsil anál na mne a mnoho ďalších vecí podľa vašich záujmov a predstáv, na všetkom sa dá dohodnúť. Vlastný priestor nemám ale auto áno. Ak by ste mali záujem napíšte mi a vieme sa o všetkom porozprávať!

Aficiones e intereses del sexo

sexo anal
garganta profunda
fisting
fetichismo de pies
látex
sexo oral
orinar
sexo en público
lencería sexy
nailon
sexo de grupo
furtivo
uniformes
travestismo
transexualidad
digitación

Descripción personal

Zdravím, mám 20 rokov a bývam v Piešťanoch. Hľadám niekoho na spoločné prežitie pôžitku a zaujímavých momentov. Som ochotný skúsiť čokoľvek a tiež mám aj svoje vlastné záľuby ako v sexuálnom tak aj normálnom živote.

Moje sexuálne záľuby sú anál, sex na verejnosti, mamičky, prstenie, cunilingus, neoholené, nezvyčajné diildá (značka bad dragon alebo podobne), stehná + boky a mnoho viac. Ak by ste mali záujem neváhajte sa mi napísať. (Myslím si, že by sme sa mali o čom pobaviť)

Na vašom veku ani vzhľade mi nezáleží a hľadám niekoho, komu nevadí mladý. Skúsenosti v sexe mám a vzťah som mal taktiež čiže nie som jeden z tých "chcem po prvýkrát skúsiť sex".

Čistota je pre mňa jedna z najdôležitejších vecí, aj keby sme vykonávali "špinavé" akty, tak je jasné že celková čistota pred a po je špičkou, čo by som vyžadoval.