Búsqueda

Hombre
Pareja hombre & hombre
Propósito de búsqueda:
amistad
conversación
sesión de fotos

Información personal

Signo del zodiaco: Escorpio
Orientación sexual: gay/lesbiana
Estado civil: parejas de hecho

Aficiones e intereses del sexo

fetichismo de pies
sexo oral
orinar
sexo en público
lencería sexy
furtivo

Descripción personal

Ask for English version.

Ahoj (pánové),

ano, jsem zadaný, ano, jsem na erotické seznamce. Z vlastních důvodů. A taky proto, že zatím jsem nenašel lepší způsob, jak se seznámit s muži na muže. Zezačátku možná trošku nepřístupný, snažím se si trošku chránit soukromí před těmi, u kterých to vidím jako potřebné. Povahově jsem pohodář, se smyslem pro humor a inteligencí. Fyzicky, jak je vidět, tzv. "méďa", snad ne úplnej zjev 😆

Mám rád, když zpráva začne pozdravem, a když je jakž takž bez chyb. Neřeším ničí vztahové problémy, to je každého věc, stejně jako u mě.

Co a koho hledám? Normálního chlapa +- v mém věku a o něco staršího, se kterým se dá pokecat nejen o sexu (ono to klasické "co máš rád" a "kolikrát jsi dnes stříkal" se celkem rychle omrzí) a ideálně zajít někam ven. Fyzicky se mi líbí typ něco jako já.

Co a koho nehledám? Jednorázovky, lidi ve finanční tísni, nadržence, kteří už neví, kam by ho strčili. Fyzicky mě moc neberou výrazně starší, vyhublí ani namakaní chlapi. A vyholení 🤭 A smraďoši 🙈

Jsme na stránce, na jaké jsme, takže nemá cenu si tu namlouvat, že mi jde jen o kamarádství. I když i to je za mě v pohodě. Sexu či trošku intimnějšímu kamarádství se taky nebráním, ale určitě nejsem typ (a ani mě to neláká), se s někým domlouvat a za 5 minut běžet na šuk. To vše by mělo spíš vyplynout ze situace s konkrétním člověkem.

Stydne mi voda ve vaně, takže už končím. Klidně se dál ptej 🙂