Anuncios de cita (6)

Pissik Pissik
Hombre buscando mujer
Czech Republic Hlavní město Praha
Hombres
Mujeres
Sin trans

Hledam ale vazne vdanou cubicku 20-60 let sice k diskretnim ale nadrzenym setkanim. Chces mrdat nechat se lizat delat prasarnicky zvhrlustky nadrzenosti mit mokry kalhotky. Jsi cubka co si necha vystrikat prdelku a doma pak da manzelovi? Napis mi poteces a ja to budu lizat. Zena ktera chce byt nadrzena a vzrusena kazdy den l.nebo meil. Sukani zdar pissu zvlast... uz pises cubicko? Chci prijet dame si dobry obed a pak mi nechas te vyprstovat vyylizat a prichcana a udelana pojedes :-)


Lokalita: České Budějovice,celá JČ nebo i jinde

Pissik Pissik
Hombre buscando hombre
Czech Republic Czech Republic
Hombres
Mujeres
Edad 27–66

..chci neznat ani tve jmeno chci aby ses pritiskl strcil mi jazyk do pusy a prstem zajel do zadku jedno kde na hajzliku za autem v aute. Nepotrebuju vonavku chci ti lizat koule a honit curaka jedno jak velky, chci aby si strikal bez varovani a jestli je to semeno nebo moč mi nerikej.. Chci proste zivocisnou nadrzenost. Piss mi na diskretni cislo a diskretnost pozaduju. Jizni cechy nebo prijed.

Hledám tady ženu - dívku, paní, která by chtěla zažít skvělé piss hrátky, počůrat sem, držet to, vědět, že to pusíme a vzrušovat se u počůrávání do věcí... vzájemné uspokojování, nic není zakázáno, vše, co vzrušuje muže, pojď na kafe a litr vody.. Pak se uvidí, nejdřív vyměníme zkušenosti a choutky a pak... počůrej se prosím, napiš mi.

Vlhko mokro

29.10.2021 09:24 Promover

Hledam tady zenu divku pani ktera by chtela zazit skvele piss hratky pocurat se drzet to vedet ze to pustime a vzrusovat se u pocuravani do veci ..vzajemny uspokojovani pusoh prstama...nic neni zakazano..vse co vzrusuje se muze..pojd na kafe a litr vody..:-) pak se uvidi..nedriv vymenime zkuaenosti a choutky a pak...pocurej se prosi.napiss mi