Recherche

Homme
Femme
Couple femme & homme
Couple femme & femme
Couple homme & homme
Groupe
But de recherche:
amitié
sexe
relation
conversation

Vidéos de l'utilisateur (3)

Informations personnelles

Sexe:
Âge: 41 ans 36 ans
Signe du zodiaque: Bélier Vierge
Orientation sexuelle: hétéro
État civil: marié(e) marié(e)
Couleur des yeux: vert brun
Couleur des cheveux: brun blond
Taille: 195 cm
Poids: 80 kg

Passe-temps et intérêts sexuels

sexe anal
sexe oral
sandwich
sexe dans le public
lingerie sexy
sperme
bondage
échagistes

Description personnelle

Milí přatele. Musím Vás pochválit, neboť jsme zjistili že sem tam tady někdo čte i profil (po měsíci co byl smazaný popisek jsem se nestačil divit kolik zpráv přišlo)

Co hledáme - prioritou je pro nás přátelský ideálně dlouhodobý pár s malým dítětem-dětmi, pro společné grilování ,blbnutí, vyletování. Samozřejmě žena nejen do pelíšku by byla fajn. Nebráníme se jakémukoliv nápadu na zablbnutí a jsme otevření téměř všemu.

CO OPRAVDU NEHLEDÁME - NEHLEDÁME SAMOSTATNÉ MUŽE.
k 5.6. je zde cca 27t profilu žen , 22,5t párových profilu , a 763 stejno pohlavních a skupinových profilu a k tomu 148,5t čistě mužských profilu . Když to vezmu logikou - tak sekce eroticke služby máte větši jistotu-pokud teda rozpočet dovolí a opravdu máte pocit že musíme odpovídat na každé ahoj a jak se máš znuděným mužům? Pokud budeme chtít muže tak si ho najdeme. POKUD SE NAM JIŽ ROZHODNEŠ NAPSAT, TAK ZKUS ALESPOŃ NĚCO CO ZAUJME, A FOTKA TO OPRAVDU NENÍ.

NĚCO O NÁS: Jsme dlouhodobý pár. Sex pro nás je důležitý a máme ho rádi ve všech podobách , ale není pro nás prioritou . Priorita č1 jsou děti , dům a celkově spokojeny rodinný život.
Nemáme problém vyjet na víkend , wellness , nějakou akci , ale musí to dávat smysl. Opravdu jet 100km kvůli šuku nemá logiku.