Recherche

Femme
Couple femme & homme
But de recherche:
amitié
sexe
conversation

Histoires (3)

Vzpomínka

il y a 7 ans 1 1759 2

… pozvolna kloužu bříšky prstů vzhůru po tvé vláčné horké kůži… moc hezky hřeješ… tvou blízkost, vnímám ji snad každou svou buňkou, každičkým pórem… tak silně… tak intenzivně. Odvážím se opět otevřít…

Matka krvavého sesterstva 01

il y a 8 ans 4 4228 1

Na tváři mne políbí paprsek podzimního Slunce prosvítající skrze koruny letitých dubů. Pozvolna otevírám oči dosud slepené spánkem po namáhavém dni. Hřbetem ruky odhrnuji nezbedný pramen havraních…

Hladké křivky trochu jinak

il y a 8 ans 2 6493 1

Příběh, který jsem se pro Vás rozhodl sepsat, se udál během třetího ročníku mých vysokoškolských studií. Ten rok se v mém životě událo mnohé, avšak na bílou krajku obepínající ten boží zadek,…

Informations personnelles

Âge: 32 ans
Signe du zodiaque: Bélier
Orientation sexuelle: hétéro
État civil: marié(e)
Couleur des yeux: bleu
Couleur des cheveux: brun
Taille: 186 cm
Poids: 90 kg

Passe-temps et intérêts sexuels

sexe anal
gorge profonde
sexe oral
sandwich
sexe dans le public
lingerie sexy
sexe de groupe
sperme
doigtage

Description personnelle

Několik řádků o sobě? Nuže dobrá...

Jsou lidi, kteří počítají ovce "1... 2... 3... 4... 5... 6...", já preferuji "1... 1... 2... 3... 5... 8..." Výsledek je sice stejný - tak či tak usnete! Jen mé stádo pravděpodobně bude čítat poněkud více kousků ;-)

Mé tělesné míry, sexuální záliby i orientace jsou k nalezení v mém profilu. Prosím proto všechny muže, chlapce či postarší pány, "neplýtvejte silami, nemá to smysl!" Ani za peníze, ani zadarmo, ani v rámci experimentování - o sex s mužem nemám zájem. Je mi líto... Jsem čistokrevný heterosexuál!

Na cokoli dalšího se stačí zeptat! Rád odpovím.

Můj osobní vzor zde na webu = ilkren (Tvou tvorbu obdivuji, respektuji... zkrátka, líbí se mi, jak dokážeš uchopit situaci. Tvé povídky jsou čtivé, vtipné, chytlavé... dvakrát účinnější než jakýkoli "životabudič"!)

Což mne přivádí k tomu, co zde na amatérech hledám já? Rád si hraji s myšlenkami. Rád si hraji se slovy... Právě proto jsem se rozhodl věnovat část svého času psaní erotických povídek. Většinou půjde o zcela smyšlené příběhy... i když... někde se přeci jen musela vzít prvotní inspirace... :)

Svou tvář neukazuji každému, mám proto své důvody! (Ano, přiznávám, můj prapraprapraprapraděd pracoval jako zvoník u Matky boží :D :D :D, geny nezapřeš-... :D)

Jo... a taky Hledám inspiraci pro své další příběhy... ;-)