Recherche

Homme
Femme
Couple homme & homme
But de recherche:
amitié
sexe
relation

Albums de l'utilisateur (1)

Informations personnelles

Âge: 27 ans
Compétences linguistiques: Čeština
Signe du zodiaque: Verseau
Orientation sexuelle: bi
État civil: célibataire
Couleur des yeux: brun
Couleur des cheveux: brun
Taille: 187 cm
Poids: 92 kg

Annonces de rencontre (1)

mladý

Homme cherchant un homme
Czech Republic Zlínský kraj

Je tu nějaký mladý kluk z okolí otrokovic ? na oralni sex , napiš , budeme se kouřit a honit, nebo anal do tebe , můžeme se schazet častěji , ja mam 26let jsem z otrokovic , a fotky v profilu . hledam kluka tak do 30 let max s pěkným perem a pripadne pasiva ale neni podmínkou . na prázdné profily kde neni jedina informace neodpovídám , případně doloz fotku dle svého uvážení .

Passe-temps et intérêts sexuels

sexe anal
gorge profonde
sexe oral
lingerie sexy
sperme

Description personnelle

nejaky kluk co by se o mne postaral ? liby si mi masaze celeho tela , , nevadi mne si vyrazit s klukem do 30 let , starsi jen zridka kdy . jestli jsi z okoli zlina nebo hradiste tak napis neco zkusime .
hledam kamosa v mém věku, určitě ne na jedno použití, mel by to byt spíše kamarad s výhodama, mam rad nahé plavání na přírodním koupališti, nahé opalování avšak sem nikdy nebyl na nuda pláži. používání erekcnich kroužku, vakuové pumpy, podvazovani kouli, a rad bych zkusil sex v aktivní roli, mam auto a po domluvě bych mohl mít i prostory, pokud o sobě víš ze nedokážeš realizovat schůzku tak si rozmysli než napíšeš.

na závěr, pokud máš úplně prázdný profil tak napiš do zprávy aspoň odkud jsi a kolik mas let, případně nějaku fotku, jinak nebudu odepisovat nemam cas z každého tahat to samé, trávit zde x desítek minut za něco, když stejně půlka lidí zde jsou jen jak se říká pisálci.
jsem z otokovic , auto mam i motorku takže můžu přijet.