Recherche

Homme
Femme
Couple femme & homme
Couple femme & femme
Couple homme & homme
Groupe
But de recherche:
amitié
sexe
conversation
séance de photos

Informations personnelles

Identité de genre: Transgender
Âge: 40 ans
Signe du zodiaque: Cancer
Orientation sexuelle: bi
État civil: célibataire
Couleur des yeux: bleu
Couleur des cheveux: brun
Taille: 182 cm
Poids: 75 kg

Passe-temps et intérêts sexuels

sexe anal
sexe oral
lingerie sexy
nylons
talons hauts
travestissement
transsexualisme

Description personnelle

Vitajte na mojom profile

V prvom rade: Ak máte prázdny profil, žiaden album a ani len profilovú fotku, ani mi nepíšte nemíňajte môj ani svoj drahocenný čas.
V druhom rade: Ak si myslíte, že fotka samotného vtáka v profile a albumoch dokonale vystihuje Váš charakter a osobnosť, tak súhlasím. Ešte mi chcete napísať?

Som Bi mám rada mužov aj ženy. Každého pre niečo iné a nemyslím tým teraz len genitálie. Mužov čo majú radi TV/TS je hromada, ale ženu, ktorej by sa páčili TV/TS/CD alebo femboys som doteraz v reále spoznala len jedinú. Je to niečo ako UFO, alebo Lochnesska. Ak taká si aspoň mi napíš, nech uverím že existuješ.

preto
HĽADÁM PÁR.....vekovo podobný.....ale to nielen na samotný sex, rada by som našla takéto dlhodobé priateľstvo so zábavou, pokecaním, občasným vyrazením si do mesta, do kina alebo do prírody. Samozrejme horezmienené voľnočasové aktivity k tomu všetkému neodmysliteľne patria *6*.....samotná som totiž v tomto neuveriteľne hanblivá a spiatočnícka (v reále žijem ako muž). Nájdem ? V Trenčíne ?

Čo sa týka sexu, som skôr pasív a subka. Mám rada keď som s niekým skúseným, kto vie presne čo chce, a nejakým spôsobom vždy vie, čo chcem ja. Túžim po feminizácií.....Čo sa týka BDSM som však ďalej ako zviazanie a zaviazanie očí (čo mám veľmi rada) nešla......preto neviem , či sa mi to bude páčiť, ale skúsiť vraj treba všetko, kým je ešte čas.

Ak ste dčítali až sem, gratulujem. Ak sme kompatibilný teším sa že napíšete.....*277*