Recherche

Femme
Couple femme & homme
Couple femme & femme
But de recherche:
amitié
sexe

Informations personnelles

Âge: 37 ans
Orientation sexuelle: hétéro
État civil: célibataire
Couleur des cheveux: brun
Taille: 185 cm
Poids: 85 kg

Annonces de rencontre (1)

Schůzky za FO

Homme cherchant une femme
Czech Republic Hlavní město Praha

Ahoj. Hledám tady zajímavou slečnu z Prahy nebo okolí, která by měla zájem se pravidelně potkávat, užít si trochu zábavy, zažít něco zajímavého... a ještě si přivydělat třeba ke studiím. A nebo prostě, že jí bude takové setkávání bavit a vzrušovat. Co takhle 5000Kč za schůzku? Nabízím a hledám čistotu, zdraví, inteligenci a pohodový přístup. Schůzky by měly být o tom, že to bude bavit oba. Myslím, že zdejší Amatérský, hodně hluboký, průměr dost převyšuji. Nejsem honič, který se nikdy nesejde. Nejsem magor. Jsem příjemný společník, myslím že velmi dobře vypadající. Je se mnou zábava. A jsem štědrý :-) Můj život je trochu stereotypní a tak hledám nová dobrodružství. Těším se na zprávu od tebe.

Passe-temps et intérêts sexuels

sexe anal
gorge profonde
sexe oral
sexe dans le public
lingerie sexy
sperme
voyeurisme
dominateur - esclave

Description personnelle

Jsem sympatický, štíhlý muž... podnikám, daří se, ale nese to s sebou i určitý stereotyp a nudu.
Hledám tady zajímavou slečnu z Prahy nebo okolí, která by měla zájem se pravidelně potkávat, užít si trochu zábavy, zažít něco zajímavého... a ještě si přivydělat třeba ke studiím. A nebo prostě, že jí bude takové setkávání bavit a vzrušovat.

Nabízím a hledám čistotu, zdraví, inteligenci a pohodový přístup.

Schůzky by měly být o tom, že to bude bavit oba. Myslím, že zdejší Amatérský, hodně hluboký, průměr dost převyšuji. Nejsem honič, který se nikdy nesejede. Nejsem magor. Jsem příjemný společník, myslím že velmi dobře vypadající. Je se mnou zábava. A jsem štědrý :-)

Jestli ptáte, proč vlastně hledám a že pokud je pravda vše co tvrdím, tak bych měl mít dávno přítelkyni na každém prstě. Je to opravdu o tom, že hledám nové zážitky, rád potkávám nové lidi. Můj čas je pro mě to nejdůležitější a zkrátka chci poznat slečnu, která to chápe a je od začátku naladěná na to, co hledám a vyhovuje jí to. Neznamená to, že tu sejdu s každou, neznamená to ani, že se bráním vztahu. Jen si myslím, že ta představa "jdi někam do baru a sbal tam holku" je zkrátka přežitek, fantazie a hledání jehly v kupce sena. Jsem tady a hledám, protože přesně vím co chci, nebojím se si o to říct a když to najdu, tak se nebojím do toho jít. Takže asi tak :-)

Těším se na odpověď.